Hvordan man dyrker Citrus økologisk i containere

May 25

Dværg citrus træer er de nemmeste former at vokse i containere. Teknisk, enhver citrus træ kan dyrkes i en stor gryde for i det mindste en kort tid, men på længere sigt succes, dværg citrus træer er bedre for containere. Utallige citrus sorter er nu tilgængelig som dværg træerne, med frugtbærende toppe allerede podet til dwarfing grundstammer, eller du kan pode dine egne. Fire vinde avlere i Californien, en familie-ejet planteskole, der har specialiseret sig i dværg citrus, påpeger, at sunde potteplanter citrus træer er nemt dyrkes økologisk. Om vokset i jorden eller i containere, begynder vellykket økologisk citrus med god jord.

Instruktioner

•Vælg en egnet beholder. Lysere plastbeholdere er lettere at flytte og ikke "tage fugt" fra jord ligesom ulukkede terracotta gør. Starte med en 12 - 14 tommers beholder til et to - eller tre-årige træ og derefter puljen op til en 16-tommer eller større pulje efter behov. Alt for store gryder gør det sværere at holde rodklumpen fugtig.

•Mix din citrus jord, startende med en god kommerciel økologisk pottemuld mix. Ændre start omfanget af kommercielle jord med en tredjedel til halvdelen så meget kompost eller orm støbegods--ikke mere end 20 procent af den samlede mix-- og små mængder af coco shell fiber, sphagnum mos og pimpsten eller opløste granit.

•Fyld objektbeholderen halvt fuldt med pottemuld mix. Placer træet bare rod eller unpotted i den nye pulje. Justere højden for at holde træets rod krone 1 til 3 inches under pot's rand. Tilføje flere plantning mix, at holde kronen lidt over linjen jord. Fast det omkring rødderne og vand grundigt.

•Locate din citrus træ i en vind-fri, solrige site med sydlige eksponering. Husk at varmen absorberes af eller reflekteres fra fortove eller huse skaber en varmere--nogle gange for varmt--mikroklima, så Flyt træer efter behov fra sæson til sæson. Hvis du er usikker, kan du prøve flere steder og se, hvordan træet gør.

•Kapacitet potteplanter citrus efter behov. Citrus træer skal konsekvent fugtig jord--men aldrig klæg-- og gøre bedst med hyppige, dybe vande. Vanding i morgen en gang eller to gange om ugen er normalt tilstrækkelig, men Kontroller først for at sikre den øverste tomme af jord er tør. For meget vand betyder våde fødder og fremmer sygdom.

•Fertilize når nye vækst begynder i foråret og holde befrugtende, fordi citrus træer er tunge foderautomater. Kommerciel økologisk citrus og frugttræ gødning er ikke gøde så koncentreret som kunstgødning, så med langsom frigivelse granulerede produkter oftere. Anvende blade fisk emulsion og tang sprays ugentligt.

•Kontrollér træer regelmæssigt for skadedyr eller andre problemer. Anvende insekticid sæbe spray og bruge en gammel tandbørste til at angribe skala, mider, bladlus og andre fælles problemer. Forkert vanding, støv og for lidt sollys øger citrus modtagelighed over for skadedyr.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com