Sådan installeres Weed kontrol stof

May 25

Sådan installeres Weed kontrol stof

Weed kontrol stof er mest almindeligt anvendt som en base lag for veje og under brolægning plader og grusbelagt områder såsom indkørsler. Weed kontrol stof alene fjerne ikke ukrudt helt som stoffet er porøse så vandet kan passere igennem. Ukrudt vil til sidst bryde gennem stoffet, da stoffet stadig tillader en lille mængde af lys gennem. For at mere effektivt for at kontrollere ukrudt er det tilrådeligt at tilføje en tætte øverste lag af pathway materiale efter eget valg, såsom grus, bark chips eller skaller.

Instruktioner

Æglæggende Weed kontrol stof

•Brug spade, grave over området, hvor ukrudt kontrol stof skal være installeret, at fjerne så mange ukrudt rødder som muligt.

•Brug spaden. fjerne de top 3 til 4 inches af jord fra det område som ukrudt kontrol stof der skal fastlægges.

•Sæt hjuls weed kontrol stof i det ene hjørne af området dækkes og rul omhyggeligt, at sikre, at stoffet sidder flush mod kanten af det forberedte område. Slidbane stærkt over den afslappede stof til at hjælpe med at løse det på plads.

•Hvis der dækker et område, der kræver brug af flere ruller af ukrudt kontrol stof, når de resterende hjul, sikre du overlapper hjulene af mindst 1 tommer.

•Dæk den afslappede stof med en pathway materiale efter eget valg til den påkrævede dybde. Sikre, at materialet er tæt pakket for at begrænse risikoen for ukrudt skyde gennem stoffet.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com