Blomster, lugter Pekoe

May 26

Blomster, lugter Pekoe

Ofte i forhold til ting som skov, dug-dæmpet græs og endda en bar i engelsk er sæbe, pekoe en fine te med en bittersød duft, der forfriskende endnu rustik. Oprette en sammensætning af blomster i dine blomsterbede, der har en tilsvarende kompleks duft.

Jasmin

Mange typer af jasmin blomster, hvoraf nogle er også brugt i te, har en lignende, græs-lignende aroma af urtete. Ligesom pekoe udsender både jasmin knopper og blomster en musky aroma med overtoner af sødme. Der er mange arter af jasmin, både buske og vinstokke, så det ikke er svært at finde en form, der er egnet til din klima og hjemmets landskab. Almindeligt dyrkede arter med en pekoe-ish duft omfatter italiensk jasmin, Arabian jasmin, spanske jasmin og gul Jasmin. Vær forsigtig, når plantning duftende jasmin nær andre duftende blomster, som de kan overmande dem.

Sandeltræ

Indisk sandeltræ er en blomstrende træ hvorfra olier er ofte udvundet til gøre rig, musky æteriske olier og dufte. Duft sammenligninger til sandeltræ træer er lig dem, pekoe te: woodsy, varm og sød. Sandeltræ træer producerer smukke lille hvide blomster og er også frugtproducenter. Tør de spiselige frugter og nødder til brug i en bred vifte af opskrifter og hjemmelavet te. I begyndelsen faser af vækst for en sandeltræ træet tager tålmodighed og opmærksomhed til vækst og vejrforhold; men når der oprettet, træer er meget modstandsdygtige og sygdomsresistente.

Spicebush

Med en lagdelt duft, er spicebush blomster ofte sammenlignes med Multi tonet aroma af en god vin eller te. Spicebush er en lille busk, der trives i fugtigere klima. Det danner klynger af bleg, blød, gul blomster og har blade, der bliver gyldne i efteråret. Tørret og knust gule blade også frigive en fyldig duft beslægtet med kop af lagt i blød pekoe te. Også bær producent, spicebush planter er store attraktorer af fugle og sommerfugle til haven. Bruge høstede dele af et spicebush anlæg i madlavning, te- eller potpourri.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com