Hvordan man beregner udendørs dæk Pitch

May 26

Udendørs dæk gøre gode steder at smide parter eller bare for at nyde den friske luft. Hvis dine dæk ikke har nok plads, kan det svække jeres hus ved at lade regnvandet pyt mod væggen og rådne det. Du kan næppe mærke pitch eller hældning af et dæk, men hvis dine dæk er tunge og groove gulve eller andre solide gulve uden afløb mellemrum mellem brædderne, hældningen skal være mindst 1/16 tommer lavere for hver fod i bredden, tilskynde regnvand til at løbe væk fra huset. Måle banen for at være sikker.

Instruktioner

•Lay en lige bord på tværs af dækket vinkelret på huset, kant, med ene ende mod huset. Hvis bestyrelsen er så bred som dæk, der er ideel, men et kortere board vil gøre så længe det ikke er skæv og man måler omhyggeligt. Synet langs kanten for at sikre, det er ikke skæv. Hvis du ikke har en bestyrelsen, bind en snor til en mursten eller bog til vægt det, Placer vægten på dæk mod huset, så strengen starter fra under vægten og spørge nogen til at holde strengen stramt på den ydre kant af dækket.

•Lay en tømrer niveau på den øverste kant af bestyrelsen eller hold den mod den streng, knap røre. Rejse slutningen af bestyrelsen eller den streng, der er fra huset, indtil niveauet viser perfekt niveau. Måle fra overfladen af dæk op til strengen eller bunden af bestyrelsen i inches, ved hjælp af et målebånd. Tage måling på kanten af dækket eller for enden af brættet, hvis det ikke er så længe som dæk.

•Measure afstanden i fod fra hus-væggen der hvor du måles streng eller bestyrelsen.

•Divide det første tal med det andet tal. For eksempel, hvis strengen var 1 tomme fra dækket og du målt det på kanten af et dæk, der var 10 fod lang, ville du opdele 1 af 10 for at få 1/10. Brøkdel er på banen i dæk, udtrykt som inches per fod.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com