Hvordan man Refinish en støbejern stegepande

May 26

Hvordan man Refinish en støbejern stegepande

Støbejern køkkentøj er lavet til at holde i mange år. Når plejet korrekt, kan heavy metal Potter og pander være videregivet fra generation til generation. En støbejern stegepande, der ikke får ordentlig pleje og vedligeholdelse kan blive rusten og mister sin non-stick overflade, forårsager mad og fedt pletter at opbygge. Stedet for at smide en støbejern stegepande, der er ude af form, kan du refinish det derefter bruge det i mange år fremover.

Instruktioner

•Scrub tør støbejern stegepande med en rustfri krat børste til at fjerne enhver bagt - eller brændt-på pletter. Børste ud løsnede snavs med en malerpensel indtil du har fjernet så meget som muligt.

•Tag rust fra indersiden og ydersiden støbejern stegepande ved at skrubbe overflade med en stål uld pad.

•Rinse støbejern gryde med vand for at fjerne løsnede pletter og rust. Tilføje et par dråber opvaskemiddel rengøringsmiddel til panden og skrub stegepande, inde og ude, til at vaske væk resterende rust og snavs. Giv stegepande en sidste skylning at vaske væk vaskemiddel. Tørre jern stegepande med papirservietter.

•Preheat ovn til 450 grader Fahrenheit. Coat indersiden af pan med vegetabilsk afkortning og tørre afkortning rundt med et stykke køkkenrulle til at sikre hele overfladen er dækket. Aftørre en overskydende afkortning.

•Sæt støbejern stegepande opad på bradepande. Helbrede det i ovnen i 30 minutter, derefter slukke for ovnen og lad stegepande inde indtil den er helt afkølet. Fjerne stegepande og aftørre overskydende smeltet afkortning, hvis nødvendigt.

Tips & advarsler

  • Sæson din støbejern stegepande én gang om måneden for at opretholde en non-stick overflade.
  • Iblødsætning en støbejern stegepande i vand eller vaske det i opvaskemaskinen er to surefire måder at forårsage skader og rust. Altid vaske stegepande i hånden, straks efter kogning, bruger kun varmt vand og en nylon skrubber.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com