Fordele af overjordisk Pools

May 27

Uanset om du vælger at konstruere en over jorden eller i-jorden pool, er der statens love om regulering af alle bolig swimmingpools. Fortrolig med din tilstands love før du begynder enhver konstruktion. Også overveje omkostningerne ved vedligeholdelse. Over jorden puljer er billigere at installere, men de er meget mindre holdbart og kræver hyppig vedligeholdelse.

Pris

Over jorden puljer er billigere at installere. Dette er måske den største grund til hvorfor mennesker vælger til overjordisk pools. For at installere en i-jorden pool, nødt du til at udgrave din jord, der kræver tunge maskiner og leje fagfolk, der har licens til at drive maskinerne. Materialer i puljen, selv er også billigere, hvis puljen er over jorden, da de fleste overjordiske pools ikke kræver cement eller fliser.

Nem Installation

Overjordiske pools er meget nemmere at installere end i bassiner. Faktisk kan du være i stand til at konstruere en over jorden pool dig selv uden at skulle hyre professionelle. (Du vil helt sikkert brug at hyre et hold af professionelle til at samle en i-jorden pool.) For at opføre en over jorden pool, nødt du til at sikre side bestyrelser i jorden og forbinde dem med seler til at sikre rammen pool. Derefter, du vedhæfte lineren og fylde poolen med vand. Den tid det tager for at bygge en pool over jorden er kun en brøkdel af den tid det ville tage for at sætte i en pool undergrund.

Nem fjernelse

Ligesom overjordiske pools er nemmere at installere, er de nemmere at fjerne. Deres enkle struktur gør dem mindre holdbare end konkrete puljer, men dette gør det også langt mindre tidskrævende at tage dem ned. Alt du skal gøre er dræne pool, skrælle lineren og frigøre side bestyrelser og seler. Det kan lyde som en masse arbejde, men det er mindre vanskeligt end at tage fra hinanden fliser eller opløse cement, der normalt kræves til at fjerne en i-jorden pool.

Sikkerhed

Overjordiske pools er generelt sikrere, fordi de fleste bassiner ikke har beskyttende mure. De fleste stater kræver folk til at omslutte pools i et hegn, men det er stadig let for kvarteret børn at falde ind i en pulje, hvis de hoppe hegnet eller komme ind gennem en port. Yderligere, overjordiske pools er ikke dybt nok for svømmere at dykke, så der er mindre risiko for folk at få en rygmarv eller andre alvorlige skade (forudsat at de respekterer din regel, der forbyder dykning). Herudover, overstiger overjordisk pools normalt ikke fire eller fem fødder i dybden, at mindske risikoen for at drukne for voksne, der ikke svømmere.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com