Hvor stor en septiktank do jeg savn?

May 27

Septiktank er hjertet i din septik system. Hvis tanken er for små du kan opleve problemer med alvorlige og dyre, og helt sikkert nødt til at tømme tanken oftere. Hvis du får for stor af tank, så spilder du penge købe unødvendige kapacitet. Heldigvis, med minimal forskning kan du bestemme den korrekte tank størrelse for din situation.

Lokale koder og krav

De fleste områder har strenge retningslinjer vedrørende mindstemål tank til et bestemt program. Dette krav vil være baseret på resultaterne af din perc test og antallet af soveværelser i hjemmet. I mange områder er mindstemål tank tilladt tusind gallon, selvom nogle områder stadig tillader mindre tanke skal anvendes.

PERC Test

Perc test afgør absorptionshastigheden af den jord, hvor feltlinier er placeret. Denne test vil fastslå størrelsen af feltet linje kræves for dit system. Størrelsen af den faktiske septiktank skal koordinere med mængden af feltet linje og den forventede brug. Dette skønnes antallet af soveværelser i hjemmet, men er faktisk bestemmes af eller beboere i hjemmet.

Hyppigheden af rengøring

Når du har opfyldt lokale koder, kan du installere en større tank, hvis du måtte ønske. Den største fordel at installere en større tank er at nedsætte hyppigheden af rengøring. For eksempel, hvis der er fire mennesker, der bor i hjemmet, skulle en 1.000 gallon septiktank renses ud ca hver 2,6 år. Hvis du går til en 1.500 gallon tank, stiger dette til hver 4,2 år. Med den gennemsnitlige rengøring omkostninger på $350, ville dette resultere i årlig besparelse på $51. Du skal afgøre, om stigningen i initialinvesteringen er opvejet af disse besparelser, og reduceret hyppigheden af rensning.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com