Hvordan man bruger en Analog batteri testeren

May 27

Hvordan man bruger en Analog batteri testeren

Et batteri testeren bestemmer, om alkaline eller genopladelige batterier bør udskiftes, genoplades eller om de stadig har strøm nok til at blive brugt. Dette kan komme handy hvis du er usikker på, om et batteri er nye eller gamle, eller hvis du er usikker på, om et batteri modtager en afgift. Batteri testere er tilgængelige i elektronisk eller analog stilarter. En analog batteri testeren bruger en bevægende skala til at vise resultaterne. En elektronisk batteri testeren viser du ikke omfanget, men snarere klart, om batteriet er god eller dårlig, og gør ikke forlange bruger hen til læse og fortolke resultaterne.

Instruktioner

•Indstil rækken skifte på analog batteri testeren til den passende batteritype. Parameteren vifte er typisk en knop, der forvandler i en uret bevægelse, med forskellige batterityper opført omkring knop.

•Tag prøven fører fra batteri testeren. Ene ende af testen fører er permanent tilsluttet, eller kablet til enheden. Test kundeemner findes typisk i et opbevaringsrum på bagsiden af batteri testeren.

•Touch den frie ende af testen fører til batteriets terminaler. Touch rød test fører til positive (+) batteri terminal og sort test fører til negative (-) terminal. Brug ikke bly terminaler på knap celle eller 9V batterier; Tryk på disse batterier direkte mod batteriets kontakter på forsiden af batteri testeren.

•Læs skalaen. Indikator skala vil falde et sted mellem "Godt" eller "Erstat/Genoplad." Hvis skala arm peger mod gode, batteriet er stadig brugbare og holder en anstændig afgift. Hvis skala arm er på afsnittet "Erstat/oplade", skal batteriet være enten erstattet eller, hvis det er genopladelige, genoplades.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com