Sikkerhedstips til Mobile Home beboere i løbet af et rød Flag advarsel

May 28

Sikkerhedstips til Mobile Home beboere i løbet af et rød Flag advarsel

Rødt flag advarsler bruges i visse dele af landet til at udpege perioder, når der er en øget risiko for brande på grund af vejrforhold og tørke. Rødt flag advarsler advare husejere og beboere til risikoen for potentielle brande og advare dem til at være ekstra på vagt i brandforebyggelse og brandsikring. Mobile homes er særligt sårbare over for brande på grund af det brændbare karakter af mange af materialer i deres konstruktion.

Brandalarm

Sørg for at din røg detektorer er i orden. Du skal have mindst én røgalarm i din mobile hjem, og kan du have flere, afhængigt af størrelsen på boligen. Du bør også have en ildslukker i et let tilgængeligt sted i din mobile hjem. Kigge efter en ildslukker, der kan bruges til alle eller flere fire klasser (elektrisk, kemisk eller almindelige brændbare). Tør kemiske ildslukkere er egnet til brug på næsten alle typer af hus brande. Check etiketten på brandslukker, før du køber den.

Brandfare

Sørg for alle elektriske armaturer i dit mobile hjem er i god stand og at du ikke har nogen udsat eller beskadigede ledninger i din bolig, som kunne udløse en brand. Har din varme og elektriske systemer tjekket når årligt af en professionel eller enhver tid du mener der kan være et problem. Du bør også sørge for at rense lint fælden i din tørretumbler regelmæssigt som dette kan blive en brandfare. Hvis du ryger, skal du sørge for at bortskaffe aske og cigaretskodder korrekt.

Home vedligeholdelse

Korrekt hjem og ejendom vedligeholdelse kan gøre en stor forskel, når det kommer til brandsikring. Fodpaneler omkring dit mobile hjem hjælper med at holde snavs og dyr ud fra hjemmet og reducerer risikoen for brande starter eller rejser under ejendommen. Ryd væk stor børste bunker og udhængende lemmer som risikerer at bringe brande i nærheden af dit hjem. At holde plænen klippes og vandes vil også hjælpe med at forhindre udtørret græsser bliver kindling for brande. Idéen om at lave et forsvarligt afskærmet tilskynder husejere at undersøge potentielle brandfare fra hvert punkt i eller i nærheden af deres hjem og træffe foranstaltninger til at eliminere dem, såsom trimning træer eller buske vokser op mod hjemmet eller fjerne solsejl, der er for tæt på skorstene.

Brandfarlige post opbevaring

Alle boliger indeholder brændbare genstande fra rengøringsmidler og kemikalier til tøj og sengetøj. Lagring af farlige kemikalier eller rengøringsmidler i forseglede beholdere, langt væk fra mulige antændelseskilder, såsom varmeapparater. Prøv at minimere mængden af brandfarlige rod i dit hjem, så godt, da disse elementer vil forårsage hjem at brænde hurtigere ved brændstofpåfyldning branden, hvis man starter eller rejser til dit mobile hjem.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com