Tid til at plante blomster

May 28

Ikke hver blomst arter passer til plantning på samme tid. Nogle, såsom foråret blomstrer, behøver en kold periode at spire og sat i jorden. Andre foretrækker varmere jord og masser af solskin, passer en foråret plantning. Altid tjekke pakken af blomsterfrø eller de unge planter, du køber. Plantning på det forkerte tidspunkt kan forårsage langsom vækst eller værre--død af dine blomster før de korrekt bloom.

Etårige planter

Årlige blomster passer generelt til udplantning i slutningen af vinteren eller det tidlige forår, afhængigt af deres hårdførhed, din placering og blomst arter. For eksempel, vil kolde-hardy enårige tolerere beplantning i midten af marts. For andre enårige, tjekke din område sidste frost dato og plante to uger efter, at undgå enhver chance for frost kill. Hvis din stat har en særlig lang vinter, skal du muligvis vente indtil maj før plantning.

Forårsblomster

Tidlige forår bloomers såsom vintergækker, krokus, påskeliljer og pæoner passer til vinter plantning. Sætte løgene i jorden, når din havejord falder lige under 60 F – normalt omkring midten af September til begyndelsen af oktober. Tidlig plantning tillader rødder til at få et solidt hold i stedet for mere energisk vokser det følgende forår.

Flerårige planter

Hvis du har unge flerårige blomster planter, det ideelle tidspunkt at få dem i jorden er tidlige forår, falder ikke. Planterne er for følsom til sidste gennem deres første vinter. Men da følgende om vinteren ankommer, bør de store og hårdfør nok til at modstå fald i temperaturer. Staude betyder de holde producerer blomster i mindst to år indtil planten dør, så du ikke behøver at grave op de brugt blomster i slutningen af sommeren.

Overvejelser

Hvis transplanterende unge planter til din have, Sørg for, at de går ned i jorden på den samme dybde var de på, når de vokser i puljen. Ikke løsne alle jorden af rødderne. Hvis plantning frø, Sørg for du køber friske, uåbnede frø pakker. Dette giver dine planter et bedre chance for spiring og overleve vinteren. Du kan give dine små planter og tidlige frø et løft ved at starte dem i en kold ramme eller et drivhus.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com