Sådan testes vaskemidler

May 28

Sådan testes vaskemidler

Vælge vaskemidler kan være en skræmmende opgave. Vaskemiddel midtergangen er fyldt med utallige muligheder alle hævder at give den bedste rengøring produkt. Det er vigtigt at vælge et rengøringsmiddel, der opfylder dine Tøjvask behov. Du kan beslutte, du ønsker at teste flere vaskemidler for at se hvilken en du gerne bedst. Beslutte, hvilke faktorer er vigtige for dig og teste vaskemidler med disse faktorer i tankerne.

Instruktioner

•Kontrollér, en liste over hvilke faktorer er vigtige for dig, når det kommer til vaskemidler. Nogle ting, du kan være på udkig kunne omfatte Pletfjerning, duft fjernelse eller allergivenlige formel.

Forpakket en række vaskemidler til test. Dette kan omfatte flydende, pulver, dyre, billige, regelmæssig formler og højeffektive vaske-og rengøringsmidler. Det er vigtigt at overveje, hvilken vaskemaskine du har når du vælger din rengøringsmidler. Regelmæssig eller traditionelle vaskemidler fungerer normalt bedst med konventionelle foroven vaskemaskiner. Højeffektiv vaskemidlet fungerer bedst, når parret med en front loading eller højeffektiv top loading vaskemaskine.

•Wash identiske prøver (såsom klude) i hver rengøringsmiddel. Sørg for prøverne omfatter de faktorer, du ønskede at teste, såsom Pletfjerning eller allergivenlige formel. Test hver rengøringsmiddel med hver faktor. For eksempel, hvis en af dine vigtige faktorer består i at fjerne vin pletter, vaske prøver (med vin pletter) i hver rengøringsmiddel. For at spare på vand og energi omkostninger, hånd vask prøver med vaske-og rengøringsmidler.

•Review dine resultater, når du har testet alle vaske-og rengøringsmidler. Kig på hver prøve og om vaskemidlet lykkedes at tackle faktorer på din liste.

Tips & advarsler

  • Sammenligne dine resultater mod vask varen i intet andet end vand. Vand giver minimal rengøring og vil sikre en nøjagtig sammenligning.
  • Hvis du er i stand til at teste flere vaske-og rengøringsmidler på én gang, Vælg en lille flaske af vaskemiddel, tage det med hjem og bruge det på dit vasketøj. Hvis du ikke kan lide det eller den ikke opfylder dine forventninger, kan du være i stand til at returnere det til en refusion fra butikken eller producenten.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com