Hvad spiser eurasiske Milfoil?

May 29

Hvad spiser eurasiske Milfoil?

Eurasiske milfoil er en fælles ferskvand plante findes i hele USA, der betragtes som en ødelæggende invasive arter. Selv om det har en attraktiv, flagrende udseende, og er populær til brug i akvarier, konkurrerer det voldsomt med indfødte akvatiske planter i naturen. Et par arter af vandfugle, fisk og insekter spiser planten og har været stærkt undersøgt for deres potentiale til at kontrollere for plantens udbredelse.

Beskrivelse

Eurasiske vand filmoil er hjemmehørende i Europa, men har hurtigt spredt gennem ferskvandssøer i USA siden sin ankomst i 1940. Det er en robust arter, der trives i en række betingelser, men foretrækker lys, fint sediment og et lavt indhold af organiske stoffer i sedimentet. Dens fjer-lignende blade er arrangeret omkring det stilk, med omkring 12 eller flere indlægsseddel par på hvert blad. Til tider er dens voksende tips røde i farven. Rosa blomster dukke op over vandoverfladen under bestøvning.

Invasiv

Denne art er meget ødelæggende for ferskvand krop levesteder i USA og betragtes som en af de mest problematiske arter, vand i mange regioner. Med de arter, der forekommer, tætte måtter af vegetation vises på vandoverflade og blande sig med økologiske og menneskelige aktiviteter. Disse baldakiner skygge ud andre vandplanter, forhindre vind-baserede iltning af vandet og øge sedimentering. På grund af lethed, hvormed dens reproduktion overtager den eurasiske milfoil hurtigt et vandområde, infesting en sø inden to år efter dens indførelse. Planterne hæver pH, øger fosfor og kvælstof og øger vandets temperatur, faldende habitat kvalitet for fisk, fugle og andre skabninger. Af disse grunde er forskerne meget interesseret i at arter, der kunne forbruge anlægget og kontrollere dens udbredelse.

Insekter

Forskerne har studeret de skabninger, der indtager milfoil flittigt, med håb om oprettelse af biologisk bekæmpelse ved at frigive disse arter. De mest lovende af insekter er milfoil weevil. Det er en plante-ædende Bille, der lever kun af arter af milfoil, herunder den eurasiske milfoil, spise dens stængler og blade. Det vil lægge sine æg på planten og dens hatchlings vil spise planten. Andre insekter, spiser planten omfatter pyralid møl, stilk-kedeligt snudebiller og midge (en type af flyve).

Fisk og fugle

Triploid græs karper er en planteædende fiskearter, der lever i store ferskvandssøer sammen med milfoil. Det vil forbruge den eurasiske milfoil, når ingen andre vandplanter er tilgængelige, men det mener ikke anlægget højlig palatable. Som en metode til biologisk bekæmpelse er karpen kun nyttigt, hvis den eurasiske watermilfoil er den eneste plante i søen. Hvis det er udgivet i en sø med mere at foretrække arter, vil det forbruge alle de andre planter før milfoil.

Nogle arter af vandfugle indtage eurasiske milfoil. Faktisk, antyder en undersøgelse offentliggjort i tidsskriftet "Flodmundinger" i 1995, at indførelsen af planten hjalp støtte populationer af bestemte fuglearter, herunder pjaskende ænder, American coot og ring - necked ænder.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com