Rose Bush pleje og insekticider

May 29

Rose Bush pleje og insekticider

Roserne er angrebet af en række skadedyr i haven, som kan svække planten eller forårsage eventuel død af den hele bush. Flere insekticider er til rådighed til bekæmpelse af insekter, der skader roser.

Sawfly

Sawfly larver er identificeret ved deres farvelægning--lys grøn organer og orange hoveder. De slæbestykke lager blade, forlader kun skelet eller vener af bladet bag. Bruge gartneri olie, neem, Orthene, Sevin, malathion, diazinon eller en insekticid sæbe til kontrol af sawfly voksne og larver.

Leaf spise biller

Japansk beetle, falske japansk beetle og rose oversideslidgarn er alle blad og blomst spise biller. Disse skadedyr kan være pillet ned i hånden og druknet eller du kan bruge insektmidler som Sevin, Orthene, diazinon eller Dursban for kontrol.

Fyldigere Rose Bille

Fyldigere rose Bille larver lever af rødderne af rosenhæk mens voksne har travlt med stripning løv. Voksne er natten foderautomater og er sværere at styre med enkle handpicking. Styre dem med Sevin, Orthene, diazinon eller Dursban.

Leaf kuttere

Leaf skæring bier kan låne stykker af blade til at bygge reden, men er normalt ikke en trussel mod rosenbuske. Dette insekt er en gavnlig bestøver og kontrol er ikke nødvendig.

Overvejelser

Det er aldrig en god idé at sprøjte insektmidler direkte på blomstrer. Gavnlige bier kan blive skadet af landing på behandlede blomstrer og kan bære et insekticid tilbage til de vigtigste hive, dræbe mange flere bier.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com