Hvor hen til lave træ Trim

May 29

Træ trim omkranser grænser mellem hver væg og gulv i dit hjem og skaber tekstur, dybde og adskillelse mens skjule kløften mellem bunden af drywall på væggene og dækker på gulvene. Træ trim er fremstillet i kører og det er vanskeligt at matche en ny udskiftning stykke af trim med et ældre anlæg. Så er en on-site reparation din bedste alternativ, når din trim bliver beskadiget. Reparere din træ trim indebærer fjernelse, reparation og geninstallation.

Instruktioner

•Fjern den beskadigede trim bord fra væggen. Placer spidsen af din flade bar søm aftrækker ind i rillen mellem toppen af brættet og væggen. Ramte slutningen af søm aftrækker med din hammer til at drive det bag trim bestyrelsen. Sætte din lille bord mod væggen og tryk på neglen puller mod bestyrelsen til at trække det gratis fra væggen. Fjern trim bestyrelsen starter i den ene ende og arbejde dig vej til anden enden mens du bruger din lille bord til at beskytte drywall fra skader. Fjern og kassér negle i trim.

•Få alle komplet pauser i trim bestyrelsen. Bland din epoxy harpiks og hærdning agent og anvende det på en af brudt enderne af trim bestyrelsen. Tryk på to halvdele af den brudte trim sammen og holde dem på plads med hænderne i to minutter. Lægge trim bestyrelsen på en flad overflade i fem minutter for at give epoxyen hærde helt.

•Få nogen større stoflige skader på overfladen af brættet. Bland kroppen fyldstof sammensatte som anbefalet på beholder og anvender det til det beskadigede område. Udfylde de manglende strækninger og form filler at matche resten af trim, ved hjælp af din plast spartel. Påføre spartelmateriale i frakker. Den færdige reparation bør være lidt større end resten af trim. Lad fyldstof hærde fuldstændigt før du fortsætter. Sand fyldstof til at matche teksturen af trim. Tørre tavlen ren med en tør klud.

•Sæt bord til væggen. Slå et søm igennem trim og ind i væggen negle hver 16 inches, ved hjælp af de eksisterende huller i trim til at finde væggen studs. Brug ikke de gamle søm huller. Placer dine negle lidt over eller under de gamle huller på bedst hold. Sænk de nye negle, ved hjælp af din hammer og søm sæt.

•Fyld i gamle søm huller og huller over nye søm hovedet med træ kit. Tør din hånd over putty at glatte det selv med ansigtet af trim. Placer en tynd stribe af caulk langs top og bund af trim bestyrelsen, glatte perler med fingeren og en time for caulk tørre. Omhyggeligt gælde maling til trim bestyrelsen i to frakker til at fuldføre reparation. Brug længe, selv strøg af din lille pensel til at dække træet, reparation og de putty steder helt.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com