Hvordan til at designe en hjem swimmingpool

May 29

Hvordan til at designe en hjem swimmingpool

En veldesignet pool kan være en velkommen tilføjelse til din baghave. Når puljen er på plads, kan du finde din familie bruger mere tid i hjemmet, at fremme familiens samvær og øge nydelsen af dit hjem. Når planlægning udformningen af din pool, bør du overveje vigtige faktorer såsom størrelsen af din værftet og alle gældende love om pool anlæg i din by.

Instruktioner

Dyrknings lokale zoneinddeling love om hegn, låger og sikkerhedskravene til swimmingpools. Love vedrørende sikkerheden i baghaven swimmingpools varierer fra sted til sted, så tjek med din kommunale kontor eller zoneinddeling bestyrelsen før installation en overjordiske eller inground pool.

•Mark området hvor du vil installere poolen. Bestemme dimensionerne for puljen, så bestemmer, hvor meget plads du ønsker at forlade mellem swimmingpoolen og den omgivende hegn. Indeholde plads til havemøbler, planter, dekorationer og andre faciliteter. Det er bedre at overlade for meget plads end ikke nok, da det kan være vanskeligt og dyrt at flytte pool hegn udad.

•Measure dæk på bagsiden af dit hjem, hvis du har en. Du muligvis oprette en indgang til poolområdet direkte fra dine dæk. Dette design gør det nemmere for gæsterne at gå direkte fra dit hjem til swimmingpoolen. Det giver også dig at bruge dine dæk som ekstra lounging område og part plads.

•Kontrollér området omkring din foreslåede pool og sørg for at du har adgang til stikkontakterne. Sørg for at have en tilgængelig jordet udendørs stikkontakt for filteret pool, før du begynder at bygge din pool.

•Consider mængden af sollys, direkte og indirekte området modtager. At vælge et skyggefuldt område for din pool kan interferere med opvarmning af vandet og reducere antallet af måneder, du kan bruge swimmingpoolen. Hvis din pool har et varmeapparat, det kan ikke være et problem, men det kan være en væsentlig problem for en uopvarmede swimmingpool.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com