Er røde ahorn træer resistente over for japanske biller?

May 30

Er røde ahorn træer resistente over for japanske biller?

Japansk beetle, en indfødt af Japan, først trådte de Forenede Stater som New Jersey i 1916. I dag, er insekt en af de væsentligste skadedyr i hele den østlige halvdel af landet. En picky æder, beetle favoriserer nogle arter af ahorn og undgår andre.

Rød ahorn modtagelighed

Rød ahorn (Acer rubrum) er sjældent skadet af japanske beetle. Insekt også tendens til at undgå sølv ahorn (løn) og boxelder (Acer negundo), selv om sidstnævnte kan lejlighedsvis opretholde lys fodring af fejlen. Plant røde maples, ud over et stort antal andre fælles træer og planter, i en landskabet indstilling når populationer af japanske biller er kendt for at eksistere i et område.

Modtagelige arter

Arter af ahorn sandsynligvis står over for et stormløb fra japansk beetle omfatter japansk ahorn (Acer palmatum) og Norge ahorn (spids). Insektet er også stærkt tiltrukket af Prunus-arter, som omfatter kirsebær, blomme og fersken, ud over buske som Rose af Sharon (Hibiscus syriacus) og sand rose (Rosa) arter. En række andre almindelige træarter som amerikansk elm, Ask og chestnut giver beetle en førsteklasses nesting habitat.

Japansk Beetle identifikation

Voksen japansk beetle måler mindre end 1 tommer i længden og har en metallisk grøn body med kobber brun vinger og totter af hvidt hår at tøddel ud fra under hver vinge. Insekt foderafgrøder på ca. 300 arter af planter, fortærende blade, frugt og blomster. Congregating i grupper, arbejde biller typisk sig ned fra toppen af et træ eller en plante i slutningen af juni. Med en levetid på 30 til 45 dage påføre biller normalt den mest intense skader inden udgangen af August.

Beetle kontrol

Som de tygge lager blad væv, give japanske biller et træ en skeletteret, svides udseende. Både voksne og larver skade, så kontrol af én gruppe ikke nødvendigvis minimere skade på træet eller anlæg. Du kan styre en infestation på små buske eller planter ved blot picking Bille fra løv og ødelægge den. En række af insekticider er effektiv i styringen af japansk beetle, som er nogle økologiske metoder. Dog skal de mere kulturelt følsomme teknikker gentages hver par dage for at afskrække fodring.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com