Kælderen lejlighed love

May 30

Enhver person, der er interesseret i at leje ud hans kælder for at gøre lidt ekstra kontanter bør være klar over de love, der gælder. Kælderen lejlighed love er designet til at sikre, at beboeren lever i en sikker, beboelig miljø, og hvis hun ikke er, egenskaben ejeren kan drages til ansvar.

Udgange

For at en kælderlejlighed til at være lovligt, skal der være mindst to arbejder udgange i tilfælde af en nødsituation. Under retningslinjer for Boston boliger kode skal alle kælderen lejligheder også indeholde et vindue, der udgør mindst otte procent af lejemålet. For eksempel, hvis kælderen er 100 kvadratfod, må vinduet være mindst otte kvadratfod.

Afstand

For en kælderlejlighed til at være lovligt skal, det indeholde en vis mængde af gulvplads. I Boston, skal hver kælderlejlighed har et minimum af 150 kvadratfod af levende rum og en yderligere 100 kvadratfod for hver ekstra person, der indtager lejligheden. Hvis en person indtager et soveværelse, det skal have mindst 70 kvadratfod af plads og 100 kvadratfod hvis et par deling af soveværelset.

Toronto

Kælderen love gælder ikke kun til Amerika, men til andre dele af verden. For eksempel skal kælderen lejligheder i Toronto har en loftshøjde på mindst 6 fod 5 inches. Badeværelserne er udstyret med enten ventilator eller vinduet, og køkkenet skal indeholde et fungerende komfur og køleskab. Ejeren af ejendommen skal også sikre, at en arbejdsgruppe røg alarm er installeret.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com