Hvad er den bedste frugttræer for Zone 9?

May 30

Hvad er den bedste frugttræer for Zone 9?

USDA Zone 9 frugttræer vokser i subtropisk og varmt klima med meget varme somre og milde vintre. St. Augustine, Florida, og Houston, Texas, er en del af Zone 9. De koldeste temperatur for denne særlige zone bør ikke ligge under 20 grader Fahrenheit. De bedste frugttræer for denne zone tåler varme og tørke.

Kieffer pære

Den hurtigt voksende Kieffer pæretræ er den mest populære pæretræ, der producerer store frugt. Pæretræ trives i USDA zoner 4 til 9. Pæretræ behov fuld sol til at vokse til en moden højde af 15-25 fod. Træet tåler tørke og tilpasser sig mange jordbundsforhold, men foretrækker veldrænet, lidt fugtig jord. Moden frugt er parat til at vælge i slutningen af September til begyndelsen af oktober. Frugten har et kursus tekstur med saftige hvidt kød.

Santa Rosa Plum

Santa Rosa blomme træ optager meget lidt plads og tilpasser sig til mange forskellige forhold. Plum tree vokser i Zone 5 til 10. Santa Rosa har brug for fuld sol til at vokse til modenhed på 10 til 20 fod høje. Træet tilpasser sig enhver jordbundsforholdene, men foretrækker veldrænet, sandede til lerjord. Det kan håndtere en rimelig mængde af tørke perioder. Frugt vises i juni og er klar til at plukke i August.

Surecrop nektarin

Den hurtigt voksende Surecrop nektarin er ideel til små steder og vokser 12 15 fod høje. Nektarin træ vil gøre godt i zoner 5-9. Surecrop frugt nektarintræer behøver fuld sol og tilpasse sig forskellige jordbundsforhold. Træet tåler tørke. I det tidlige forår producerer træ lyserøde blomster. Frugten er klar til høst i midten af August.

Rød Fuji æbletræer

Æbletræ rød Fuji er hurtigt voksende og frugten modnes hurtigt. Æbletræet vokser i USDA zoner 6 til 9 med delvis til fuld sol i mulden. Træet vokser til højder af 10-15 fødder og tåler tørke godt. Æblerne er klar til at plukke i oktober. Rød Fuji æbler er god til at bage og spise. Æblet er rødt med et hvidligt/gulligt kød.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com