Løsninger til at forhindre udslip & drypper på en Countertop kant

June 3

Kanterne af dit køkken bordplader er mere end bare dekorative funktioner: de tjener som den sidste linje i forsvaret mellem køkkenbordet udslip og din køkkengulvet. Selvfølgelig, er nøglen til at forhindre udslip og drypper på alle typer af overfladen at være forsigtig og undgå at placere containere på usikre vinkler. Men der er flere løsninger, der kan specielt hjælpe indeholde spild på køkkenbordet.

Indbygget No-drop kant

Også kendt som en marine kant, en no-drop kant har en hævet overflade eller bump, der løber langs den ydre omkreds af en bordplade. Denne hævet overflade kan blokere væsker fra breder sig og dryp på køkkengulvet. Producenter indarbejde almindeligt no-drop kanter i udformningen af post dannede bordplader, som er præfabrikerede laminat tællere med spånplade substrater.

Indbygget no-drop kanter kommer i en række stilarter. For eksempel, har en pass-through-no-drop kant en hævet øverste overflade, der støder direkte op flade, front-vender overfladen af diskens kant. Dette skaber en skarp, kantet look. Med andre stilarter af no-drop kant, dog flader hævet oversiden ud før møde den flade, front-vender kant overflade, som skaber en mere gradvis look. Stadig har andre no-drop kanter stilarter--som en tyr næse no-drop kant--rundet snarere end flad front-vender overflader.

Tilføjelse af en No-drop kant

Hvis dit køkkenborde mangler indbyggede no-drop kanter, og du ikke ønsker at erstatte dem er en alternativ løsning at tilføje no-drop kanter til de eksisterende bordplader. For at gøre dette, skal du skære en kontinuerlig rabbet, eller trin-formet reces langs de forreste øverste kant af tællerne. Du kan derefter sikre en no-drop kant i rabbet med lim og brug klemmer til at holde kanten på plads, indtil limen tørrer. Ulempen ved tilføjelse af en no-drop kant til din bordplader er, at det vil have en usammenhængende udseende i forhold til mere ensartede, indbygget no-drop kanter.

Drop riller

Drop riller er løbende nedskæringer eller kanaler, der løber langs bunden overfladen af kanten af tællerne. Rillerne er typisk placeret en halv tomme for tomme foran køkkenskabe, under bordplader. I modsætning til en no-drop kant, en drop groove ikke forhindre udslip og drypper fra at nå gulvet. I stedet forhindrer rillen væsker, som flyde over den forreste kant af counter fra efter undersiden af køkkenbordet og nå de underliggende kabinetter. Ved at forhindre spild og drypper fra at nå kabinetterne, hjælper dryppe groove, forhindre skader fra rot eller mug. Mens du kan købe køkkenbordet kanter, der har indbygget drop riller, kan du også tilføje rillerne ved hjælp af en roterende værktøj.

Valg af porøse køkkenbordet materialer

En porøs countertop kant, som en, der består af træ eller beton, absorberer spild og drypper bedre end nonporous kanter, såsom nogle lavet af laminat eller marmor. Men mens denne absorption kan hjælpe med at forhindre udslip og drypper fra at nå køkken gulve, kan det også forårsage bakterier til at blive fanget i din bordplader.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com