Sådan installeres en Moen Single hane badekar patron

May 31

Sådan installeres en Moen Single hane badekar patron

Moen filtrering armaturer har udskiftelige filtre i vandlinjen lige bag vandhanen. De filtrerer urenheder i vandet. Hver Moen filtrering hane har et filter liv indikator, der fortæller dig, hvornår det er tid til at udskifte patronen. Når det er tid, kan du købe en patron udskiftning kit på din lokale isenkræmmer eller byggemarked center. Installere en udskiftning patron er en gør det selv projekt, der kræver kun et par grundlæggende blikkenslagerfærdigheder.

Instruktioner

•Drej off vandforsyning til vandhanen med den blækpatron, du udskifter. Tænd for vandhanen for at tillade enhver resterende vand til at flyde ud. Dette sikrer du også, at vandforsyningen er helt slukket.

•Tag håndtag fra vandhanen. Proceduren for dette varierer med typen hane du har. For nogle vandhaner, du bliver nødt til at bruge skruetrækkere, for andre en hex skruenøgle. Fjern håndtaget og alle plastic adaptere, der kan være under den. Der kan også være en plast, cylindrisk grænse stop. Fjerne, så godt. Tag våbenskjold trim stykke hvis man er til stede.

•Tag off skive fra slutningen af den gamle patron. Tænger, fjerne metal beholder klip fra slutningen af patronen. Trække det ud patron i en ret vinkel.

•Fit hvid plast værktøjet fra patron udskiftning kit over ende af den gamle patron. Sædet det så langt ned som det vil gå. Det er designet til at passe over "ører" ende af patronen. Twist slutningen af værktøjet plast med tænger til at løsne patronen. Tage den plast værktøj. Træk den gamle patron lige ud af vandhanen med tænger.

•Sæt den nye patron til vandhanen. Line op "ører" patron med hakket for at fastholde klip. Geninstallere vaskemaskinen, limit stop, plastik håndtag adapter og enhver anden brik du fjernes i omvendt rækkefølge. Vedhæfte håndtaget og spænd.

•Drej hane off. Drej vandforsyningen tilbage på. Teste hane sørge for koldt og varmt vand kommer når håndtaget er aktiveret i de tilsvarende retninger. Hvis koldt og varmt vand er vendt, slukke for vandforsyningen og tager håndtaget og andre stykker fra vandhanen igen. Fjerne den nye patron og vend det 180 grader. Geninstallere patronen og alle de andre stykker. Test igen.

Tips & advarsler

  • Anvende en lille ekstra silikone sealer smøremiddel til gummiringe omkring den nye patron før du installerer den. Dette hjælper patronen ikke bliver hængende i vandhanen.
  • Udskift patronen i din vandhane, som anbefalet af Møn. Hvis du lader det længe det kan blive tæret til hane ventilen og være vanskeligt at fjerne.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com