Størrelsen af en Bluebird hus

May 31

Bluebirds reden i hule træ hulrum nær åbne skovområder. Som levesteder forsvinder, blive passende nesting områder begrænset. Bluebirds kun rede i træ hulrum eller andre indskottede rum. En bluebird hus giver en rugende område for de voksne fugle at hæve deres unger. Læg en bluebird hus tæt på et vindue var, kan du se ubemærket, som de unge fugle lærer at flyve.

Bluebird hus Floorplan

Et egnet til en bluebird hus hus har en aflang form med en skrånende tag og en runde indgangen hul. Gøre gulvet dimension 4 til 5 inches square og frontpanelet 10 inches høj. En bagvæggen 1 til 2 inches højere end den forreste væg giver mulighed for en vinklet tag, der vil holde regnen ude. Oprette en 1 - til 2-tommer overhæng for at holde hullet, tørt og beskyttet. De fleste bluebird huse har en hængslet tag at tillade til årstidens rengøring og reden fjernelse.

Alternative design

Nogle bluebird huser skråning ned foran, at skabe et hus, der er bredt øverst og smalle nederst. Dette design bevarer pladsen, skrånende hængslede tag, men i stedet for et gulv af bluebirds bygge reden i revne mellem den skrånende forvæggen og panelet lige tilbage. Runde huse, fremstillet af en hule gren eller en hule runde stykke træ, har en diameter på 4 - 5 tommer og en skrånende hængslet tag.

Indgangen hul

Bluebird huse har et rundt hul i frontpanelet 5 til 8 inches over gulvet. Lave hul 1 1/2 inches lang at tiltrække bluebirds. Indgang huller større end 1 1/2 inches invitere konkurrence om nesting plads fra større fugle og tilskynde vingede og pawed rovdyr. En god birdhouse har de mindste muligt hul til den påtænkte slags fugl. Bluebirds kræver ikke en aborre udenfor indgangen; placere en der vil kun gøre det lettere for rovdyr til at komme og fremme uønskede arter. To 1 / - 1/2-inch runde ventilationshullerne lige under roofline giver frisk luft og kredsløb inde i huset.

Træ udvælgelse og farve

Bruge bluebird huse lavet af ren, ubehandlet træ. Cedar træ har naturlige olier at langsomme forfald fra vand og insekter. Fyrretræ gør et godt materiale til bluebird husbyggeri. Orlov uden umalet eller bruge en lys farve. Grå, tan eller blue blend godt med de naturlige omgivelser. Brug ikke mørke farver hvis du male; en mørk birdhouse varmer op i solen og kan tilberede baby fugle i reden, advarer USDA naturressourcer bevarelse Service.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com