Sådan reparation løs Firebrick i pejs

May 31

Sådan reparation løs Firebrick i pejs

Pejse kræver nogle vedligeholdelse for at holde de knitrende brande brændende sikkert. Firebrick er en særlig type af mursten placeret inde den give ild i pejsen. Hvis firebrick bliver løs eller beskadiget, skaber det et hul, der tilskynder til mere skade fra varme, røg og aske produceret i pejsen. Undersøg din brændkammer hver falder før du begynder at bruge pejsen for at identificere løs ildfaste sten, før de fører til store skader. Bruge de rigtige materialer til at løse løsnede klodser er nøglen, når du foretager reparationer.

Instruktioner

•Look inde i brændkammeret bruge en lommelygte til at se de ildfaste sten inde. Ser for smuldrende mørtel eller løs ildfaste sten.

•Træk ud de store bidder af løs mørtel. Brug en hårdmetal-tippes scoring til at grave ud svækket mørtel omkring de løs ildfaste sten. Rene snavs og mørtel resterne fra revner med en støvsuger eller en lille børste.

•Våd revner mellem de løs ildfaste sten, samt ansigter af mursten, ved at børste vand på disse airs. Fugt gør det muligt for den nye mørtel til at holde sig til området og helbrede korrekt.

•Forbered en batch af ildfast mørtel efter anvisningerne. Denne type af mørtel er ideel til fyrkasser og tendens til at holde op bedre at varmen i brande.

•Applicer rede mørtel på firebrick leddene ved hjælp af en murske af mursten. Bruge en tuck-pointing murske til at skubbe mørtel i fugerne. Fortsat tilføje mørtel og trykker det ned indtil leddene er fuld.

•Drej murske på sin kant til at skrabe overskydende mørtlen fra murstenene. Aftørre mursten ansigter med en fugtig svamp. Tillad mørtel til at sætte i mindst 24 timer før du bruger din pejs, så den har tilstrækkelig tid til at hærde og holde loose mursten på plads.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com