Væg behandling idéer

June 4

Væg behandling idéer

Væg behandlinger kan blive omdrejningspunktet for ordningen hele indretning af et værelse. En væg behandling kan også gøre arbejdet for fading i baggrunden og spiller sin rolle i en meget fin præstation der ikke trække opmærksomhed til dine vægge. Ideer til væg behandlinger omfatter dekorative maleri, paneler, tapet og fly for sjov måde at fremvise din kreativitet og fantasi.

Linned tekstureret maling

Et fint indrettede soveværelse kan være en sag af en væg behandling er en subtil tilføjelse til en samlet design plan. Tekstur let hued maling til at skabe udseendet af linned på væggene. Linned tekstur er lavet med maling, ruder og trække en børste på tværs af væggen for at opnå den stoflige kvalitet af linned.

Freehand kunstfærdighed

Få kunstneriske med din væg behandling med en lille freehand maleri. Fastsætte en neutral base over muren, og vende tilbage med en kunstners pensel og din fantasi. Freehand objekterne skal henvise til funktionen i rummet; et køkken mur kan indeholder repræsentationer af skåle, tallerkener, Kina eller mad. Lad fantasien guide dig, og ikke bekymre dig om at gøre det ser ud som en professionel kunstner gjorde jobbet. En del af appellen er den DIY element af denne væg behandling idé.

Dekorative fliser Inset

Flise mellemværker er en yderst dekorative væg behandling, der er især nyttig for at give et nyt udseende til ældre flise. Rive væk en del af den gamle flise, således at du kan placere indsatsen består af mindre og mere farverige fliser. Du kan også vælge fliser inset at udstillingsmontre grafikbilleder på flisen som en kontrast til de omgivende ældre fliser.

Oversize billedrammer

Gøre en væg behandling, der omfatter dine foretrukne fotografier. Forstørre billeder til en blowup størrelse og vedhæfte dem til kunstner lærreder. Hænge lærred på væggen, og omgive dem med træ indramning at skabe udseendet af ægte mammoth-størrelse billedrammer. Vælg tre eller fire af dine foretrukne billeder og spændvidden af en enkelt væg på denne måde.

Stof vægpaneler

Stof paneler hængende fra kroge hang lige under skæringspunktet mellem loft og væg tilføje en dramatisk kreative look til et værelse. Hvis du kan sy stof, alle de bedre for at spare penge og udnytte dine kreative safter. Stof vægpaneler kan blive et DIY-projekt, der tager dig fra systue til indendørsarkitekts position på gulvet. Sy flettet trim på, så kan du hænge det over dit valg af dekorative sløjfer. Få virkelig kreative med kabinet trækker eller håndtag som du loop trim.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com