Hvordan til at holde min PUR vandhane Mount Filter på vandhanen

June 1

PUR vandhane filter er én måde at nyde ren filtreret vand uden flasken. PUR-systemet filtrerer mange af de forurenende stoffer, der normalt findes i vand fra hanen. Installere en PUR filter forsamling er en enkel proces, når filteret lægger direkte til vandhanen. Hvis du har problemer med installation af systemet eller det vil ikke blive monteret til vandhanen, er chancer vandhanen kræver en af adapterne, PUR.

Instruktioner

•Tag vandhane perlator fra slutningen af vandhane tud. Vandhanen belufter er en del af tuden, der indeholder raster og flow drøvlingen. Perlator kan normalt vendes i hånden mod uret. Bruge et par slip fælles tænger at slå perlator hvis det er nødvendigt og fjerne det fra hanen.

•Locate den adapter, der passer til slutningen af din vandhane tud. Der er to mandlige adaptere, to kvindelige adaptere og to skiver, der kommer med PUR vandhane filter kit. Hvis du ikke har adapterne, er de tilgængelige hvor du købte filter kit.

•Sæt skive til indersiden af den mandlige adapter hvis du skal bruge den mandlige adapter. Kvindelige adaptere kræver markedsføring vaskemaskinen på indersiden af vandhane tud.

•Thread adapter i slutningen af vandhane tud indtil du kan ikke længere vende det med fingrene. Indsætte en mønt i de to pladser under adapteren og tænder adapteren, indtil det er stramt.

•Line filter hane base af PUR vandfilter system til adapteren og drej det med uret, indtil det er stramt.

Tips & advarsler

  • Nogle PUR filtre simpelthen snap på adapteren. Trække ned på kraven på bunden og sæt den over adapteren. Release krave til at sikre PUR filteret til vandhanen. Erstatte filtre, når indikatoren på forsamlingen viser rød.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com