Hvordan til at designe en Spa eller spabad i din landskab

June 1

Hvordan til at designe en Spa eller spabad i din landskab

Designe et spabad eller spa i din landskab ikke kun tilbyder dig en dejlig måde at slappe af, lindre ømme muskler, underholde og være romantisk, men det giver dig en chance for at tilføje en vidunderlig dekorativt element i din landskabsdesign. Her er nogle tips om, hvordan til at designe en spa eller spabad i din landskab.

Instruktioner

•Locate din boblebadet eller spa hvor du vil have et godt overblik, så du har noget smukt at se på, mens du nyder din hyggelige dukkert.

•Kontrollér, at du designe din spa eller spabad i en beliggenhed tæt på huset, medmindre du ønsker at opbygge en cabana i nærheden. Dette er især vigtigt i køligere klimaer. Du vil forvrænge i et varmt sted, når du forlader spa vand og hvis du placerer dit spabad hvor du bliver nødt til at vandre tilbage gennem koldt, mens du er våd, du ikke skal bruge det meget!

•Fastsætte din spa eller spabad som elementet vand eller, hvis det er indeholdt i vægge, som en del af dit landskabsdesign. Hvis du har en stepped landskab, for eksempel, kan du bruge niveauer i en trappe eller gårdhave til slot i din spa, hvor det vil ligne en brugerdefineret, indbygget del af strukturen. Eller webstedet et vandfald bag det, så det ligner en del af en vandhaven.

•Fastsætte planter omkring spaområdet så det har en hel stemning. Du kan bygge et tag eller skygge dække over din spa-område og vokse op vinstokke eller overveje at plante en lille, dekorative, stedsegrønne træ (så det ikke vil falde for mange blade), vil danne en paraply over dit spabad.

•Hvis din landskab er tropisk, palmer og store leafed planter kan omgive din spa. Eller en pæn hæk af godt studsede evergreens kan skabe en levende væg for privatlivets fred i en mere formel design. Prøve at bygge mure med overlappende creepers spækket med blomster at husly din badning område i en engelsk eller Mediterranean designet haven.

•Den stil, form og størrelse af din spa eller varmt karbad vil påvirke udformningen af din landskab. Sørg for at du vælge et spa, der passer ind i din overordnede plads endnu giver dig den ønskede tjeneste. Kurbade er konstrueret i en række materialer. Overveje praktiske og design elementer, når shopping for en hot tub.

•Buying en spa eller spabadet kan tilføje en vidunderlig funktion til din landskab, der vil give års sjov, afslapning og underholdning. Hvis du designe din spa ordentligt ind i din landskab vil det være en glæde at se på så godt. Yderligere oplysninger om, hvordan til at designe en spa eller spabad i din landskab, tjek venligst de yderligere ressourcer nedenfor.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com