Liste over skygge-Tolerant planter

June 1

Skyggen er ofte en udfordring til gartnere på trods af at et pusterum fra sommervarmen. Områder af skygge i landskabet kan gøres, farverige og interessante med brug af en bred vifte af planter, der trives i områder i svagt lys. Disse planter omfatter blomstrende stauder, og enårige, blomstring eller ikke-blomstrende buske og ground Cover, der kan bruges under større planter og træer. Vellykket skygge havearbejde afhænger også af andre voksende forhold som jordfugtighed og temperatur.

Aucuba

Aucuba (Aucuba japonica) er en stedsegrøn busk med en langsom vækstrate. Planten trives i områder af tætte skygge og vokser bedst i veldrænet, fugtig jord ændret med organisk materiale. Aucuba vokser til en moden højde på 6 til 10 fod med en 4-til-6-fods spredt og en tæt, oprejst form. Anlægget har 3-til-8-tomme-lange, enkel, læderagtige blade og runde grønne stængler. Aucuba er tørke-tolerante og blomstrer med lilla blomster i løbet af efteråret. Blomsterne er fulgt med scarlet småfrugter, der forbliver på planter indtil foråret.

Fælles Buksbom

Fælles Buksbom (Buxus sempervirens) er en stedsegrøn busk, der trives i områder af skygge. Den langsomt voksende plante kan vokse til 15 til 20 fod i højden og er et populært valg for hegn og beskyttelse af personlige oplysninger skærme. Fælles Buksbom har en mellemlang og fine tekstur og blomstrer med ubetydelige cremefarvede blomster i foråret. Halv-tomme til 1-tommer løvet er skinnende og lys grøn til gullig-grøn farve. Fælles Buksbom er tørke-tolerante og let at omplante. Anlægget foretrækker en fugtig, veldrænet jord og en pH på 6 eller derover.

Kleims hårdføre Gardenia

Kleims hårdføre gardenia (Gardenia jasminoides 'Kleim's Hardy') er en lavtvoksende evergreen plante til skygge, der er populært bruges som en blomstrende bunddække. Planten vokser til en modne højde på ca. 3 fod med lige sprede og blomstrer med duftende, 2-tommer blomster. Løvet er blank og mørkegrøn. Kleims hårdføre gardenia er en kold hårdfør række gardenia og trives i fugtig, veldrænet jord.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com