Hvordan at tage sig af et Magnolia træ

June 2

Hvordan at tage sig af et Magnolia træ

Dagens magnolia træer er primitive resterne af deres søstre, der levede 36 til 58 millioner år siden. Deres bestøvende system, for eksempel, kan ikke tiltrækker bier fordi magnolia træer stadig opererer som de gjorde i pre bi gange. I stedet for at producere nektar, varetage de en sød substans, der tiltrækker skarabæ-søger sap biller (Nitidulidae familie), som de stole til bestøvning som de gjorde for millioner af år siden. Forskellige arter - der er omkring 80--har særlige krav, men i almindelighed, magnolia træer trives med enkle pleje startende fra plantning tid.

Instruktioner

•Plant magnolias i fuld sol til halvskygge i et websted, der giver hurtig dræning. Hvis du er i tvivl, grave et hul 2 fod dybt, og fylde det med vand to gange. Hvis efter anden gang, forsvinder væsken ind i jorden inden for en time, er området tilstrækkelig til magnolia kultur. Placer magnolia træer ud af stien til kraftig vind. Når plantning af flere træer, space dem 20 fødder fra hinanden.

•Tilvejebringelse din magnolia med økologisk rige jord ved at sætte det i lerjord eller ved at tilføje kompost eller blad skimmel, for eksempel til plantning site. Bryde jorden med en pickax, og skovl til en dybde på 10-12 inches. Indarbejde 3 inches af jord ændring du vælger.

•Stake nyplantede planter for at holde deres kufferter oprejst det første år. Fjern spil fra starten af deres andet vækstsæson.

•Irrigate magnolia træer til rodzonen ugentligt at opretholde konsekvent fugtig jord. Nogle træer, såsom agurk magnolia, tolerere våde forhold, og andre, herunder sydlige magnolia, kan tage nogle tørke. Find fra din børnehave hvad fugt niveau er ideel til din arter og sort.

•Applicer en 3 til 4 tommer dybe lag barkflis omkring magnolia tree. Holde det et par inches væk fra stammen til at forebygge sygdom. Bruge træflis, døde blade, strimlet bark eller andre bioklip materialer til at reducere vand fordampning, undertrykke ukrudt og skaber en barriere mellem din plæneklipper og træet.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com