Azalea at blomstre flere gange om året

June 6

Azalea at blomstre flere gange om året

Azalea bære lyse blomstrer i gult, orange, rød, lilla, pink og hvid i løbet af sommersæsonen og reblooms i mange år. Mens nogle sorter blomstrer kun én gang om året, blomstrer andre i den samme sæson for længere farve. Alle Azalea kræver rettigheden vækstbetingelser for blomstrende.

Sorter

Mange azalea sorter blomstrer en gang i foråret og vedligeholde deres blomster kun i begyndelsen af sommeren. Nogle speciale kultivarer, som Encore Azalea blomstrer i foråret, sommeren og efteråret. Azalea vokse i løvfældende og stedsegrønne sorter og kan holde deres blade gennem vinteren men bloom kun under den varme sæson.

Sæson

Azalea kræver de rigtige sæsoner for vækst og blomstrende. Plant dem i foråret efter sidste frost i alle områder af landet. Plante i efteråret, før den første frost i varme områder som amerikanske Institut for landbrug plante hårdførhed zoner 10 og 11 hvor temperaturerne sjældent falder under 30 grader.

Hjemmeside og søn

Azalea vokse i fuld til delvis sol, afhængigt af zonen hårdførhed og altid har brug for i det mindste nogle lys for blomstrende. Plante Azalea i selv, hurtig-afløb sites med masser af plads. Give dem fuld solskin i zoner 8 og lavere hvor temperaturerne er køligere, og delvis, filtrerede eller indirekte solen i zoner fra 9 og op. Azalea blomstrer kan brænde og visner i også meget lyse sol i varme områder.

Jord, ernæring, vand

Azalea bedst i rige, meget surt jord og bære lyse blomstrer med den rigtige beplantninger. University of Missouri forlængelse tyder grave i de øverste 18 inches af jord i enhver plantning site til at tilskynde til en løs, hurtig-afløb fundament. Bland 9 inches af organisk kompost, jord fyr bark, blad mug eller groft sand i den naturlige jordbund, gav bush ernæring og dræning. Vand Azalea med 2 inches af vand hver uge. Fodring buske med azalea-specifikke gødning i foråret tilskynder nye vækst og blomstrer hvert år.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com