Sådan landskab en indkørsel

June 2

Udover at være en funktionel måde at komme fra gaden til huset, kan en indkørsel tilføje eller aflede opmærksomheden fra bremse appel af huset. Indarbejde landskab omkring indkørslen er en ideel måde at binde hele gården design i en sammenhængende stil for enhver ydre. Ligegyldigt hvad dit budget er, er der masser af landskabspleje ideer og materialer til brug for at give værftet en færdigt look. Som med enhver landskabsarkitektoniske projektet, der skal være balance mellem design i hele det hele værftet.

Instruktioner

•Kontrollér tilstand af indkørslen. Hvis det er i dårlig stand, mener om at erstatte det med nye beton eller andre byggemateriale, som mursten eller flise. Hvis du er på et budget, kan du fjerne den beskadigede indkørsel og erstatte med knust grus. En grus indkørsel er billigere, nemmere at vedligeholde, og afhængigt af typen grus du vælger, kan føje en farve til den samlede landskabspleje.

•Opret blomst eller en plante senge på hver side af indkørslen. I bedene, plante farverige blomster som liljer, rhododendron, påskelilje eller Stedmoderblomst, eller vælge prydplanter som mondo græs eller bergenias. Du kan også bruge grænser for at sprede floden sten eller rød lava sten til at skabe en kontrast i landskabspleje.

•Line indkørsel med træer føje privatliv og farve til det samlede værftet. Prydtræer kan bruges, selv om webstedet landskab Design rådgivning foreslår at bruge rød maples, fordi de giver skygge og ser traditionel.

•Balance ud af indkørslen landskabspleje ved at sikre, at der er et lige antal planter eller træer på begge sider af indkørslen. De behøver ikke at være direkte linet op overfor hinanden, men hvis du har to træer på den ene side skal du have to på anden siden.

•Installer sætte fokus på vej op i indkørslen til trække øjet fra bremse op til hoveddøren. Landskabspleje med lys vil også belyse indkørsel, giver sikkerhed for dem, der kører op i mørke.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com