Hvordan at støvsuge trappen

June 2

I de fleste huse er trappen en konstant kilde til trafik. Sko dunkende op og ned kan trapperne dag efter dag ikke kun spore snavs på trinene tæppe-dækket, men male det i så godt. Selvom nogle mennesker kan lide støvsugning trapper, kan veludført arbejde gøre trappeopgange vedligeholdelse meget lettere.

Instruktioner

Vakuum trappen med en dunk Vac

•Locate en stikkontakt tæt til trapperummet, helst et sted øverst. Det er okay at bruge en forlængerledning, hvis din støvsuger ledningen ikke vil nå fra stikkontakten, men sørg for at forlængerledningen er tunge udvidelse og forretningen er jordet.

•Sæt den mindste dyse til canister slange. Denne vedhæftede fil er som regel lige med en vinklet spids for nemt at komme ind i hjørner og sprækker. Din støvsuger kan også være kommet med en speciel tilknytning specielt til rengøring af trapper. Hvis ja, vedhæfte som nu. Hvis ikke, kan du måske købe det som en tilføjelse vedhæftet fil. Check med din støvsuger producent at se hvad butikker kan bære den.

•Begin på den øverste trappetrin og rense hjørner og kanter. Kile dysen ind i hjørnerne og træk fra bagkant af hjørnet på forsiden af trappe. Derefter starte i hjørnet og rense fra hjørne til hjørne mod bagkant af trappe.

•Work din vej ned ad trappen. Når du kommer til bunden af trappen, fjerne den lille mundstykke og erstatte det med den regelmæssige tæppebanker børste vedhæftede fil.

•Vacuum din vej tilbage op ad trappen, først kører bred udlæg på tværs af bredde og længde af hver trapper. Derefter tænder den vedhæftede fil, så den vender udad og støvsuge det lodrette panel mellem hver trappe. Fortsætte denne proces, indtil du er tilbage på toppen af trappen.

Vakuum trappen med en oprejst Vac

•Skabe din opretstående støvsuger renere til toppen af trappen og sætter det. Hvis din maskine har en justerbar ramme, ændre det til "tæppe" og justere for tæppe bunke.

•Sæt slange vedhæftet fil (hvis vakuum, der har en) og læg bunden af vakuum på den anden trappe fra toppen. Som du vakuum vil du fortsætte til at placere opretstående på trappe direkte neden for den ene, du er rengøring. Det hjælper til at holde både du og vakuum mere let afbalanceret.

•Brug slange vedhæftet fil og dens mindste mundstykke til støvsuger ad trappen som du ville med en dunk vac. Hvis din maskine ikke har en slange vedhæftet fil, skal du bruge basen til at rense trappen.

•Sæt base i hjørnet af trappe med bunden vender væk fra dig, mens du står på trappe under niveau du rengøring. Træk base direkte mod dig, fra bagsiden af trappe til fronten. Gentag dette langs hele længden af hver trapper, gøre din vej ned til bunden af trappen.

Tips & advarsler

  • Afhente stykker papir, blade, streng og andre store rester, der kan have været spores ind på trappen. Selvom din støvsuger kan være stærk nok til at samle den op, er trappen et usikkert sted at skulle stoppe og unclog de vakuumslangen.
  • < br > selvom nogle mennesker foretrækker at støvsuge fra bund til top, begyndelsen på toppen sikrer, at du vil rydde op eventuelle rester, der kan falde ned som du rense.

© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com