Hvordan man kan ændre loftet luft filtre i hus ventilationskanaler

June 2

Hvordan man kan ændre loftet luft filtre i hus ventilationskanaler

Hjem med centrale air condition og varme enheder har et loft-, væg- og gulvmonteret ventilationskanaler, der trækker luften ind i systemet, hvor det er opvarmet og afkølet efter behov. Disse ventilationskanaler indeholder grundlæggende skærm filtre, der fjerner luftbårne partikler og støv fra distributionssystem, forhindre det i at nå din air handleren. Regelmæssigt rengøre eller ændre disse udluftningsanordning filtre for at holde dem, og din hele ventilationssystem, arbejder i god orden. Ændre dit loft udluftningsanordning filtre kræver grundlæggende husholdningsbrug materialer, og et par øjeblikke af din tid.

Instruktioner

•Undersøg dit loft udluftningsanordning filtre for at afgøre, om de er behov for en ændring. Hvis luftstrømmen blokeres selv delvist af støv eller partikler, ændre filteret. Højsæson for aircondition bruges om sommeren. I denne periode, ændre loftet udluftningsanordning filtre en gang hver måned for at sikre det højeste niveau af ydeevne fra dit system og den største energieffektivitet muligt. I løbet af resten af regnskabsåret, kontrollere filtrene jævnligt for støv og ændre dem hver en til tre måneder.

•Sæt din stigen under loftet udluftning, og lås det i åben stilling. Har nogen hold bunden af stigen, når du bruger den. Slå dine afbrydere eller lukket magt til din opvarmning og air conditioning enhed før begyndelsen filteret skiftende proces.

•Locate stifter eller knapper, der holder ventilen dække op på loftet. Normalt, kan du finde disse søm langs omkredsen af grillen. Drej dem i hånden i en uret at fjerne dem. Hvis din ventilationskanaler er holdt med skruer, brug din skruetrækker til at dreje hver i retningen mod uret, indtil grillen løsner helt. Brace grill som din løsne skruerne, stifter eller knapper så det ikke falder på dig eller på gulvet. Lavere grillen ud af position og læg den til side.

•Fjern den beskidte filter fra sin placering bag vent grill. Kassér den gamle filter og indsætte et nyt filter i den samme position som gamle. Matche op luft retning markør på din nye filter med luft retning af loftet ventil til at sikre en korrekt installation. Brug din rene rag og nogle vand til at tørre ned den ydre grill hvor yderligere støv eller snavs kan komme til at hvile.

•REINSTALL grillen dække ved at placere det over ventil åbning og fastgørelse nåle, knopper eller skruer i urets retning indtil stram.

Tips & advarsler

  • Kvaliteten af de filtre, du bruger kan delvist afgøre hvor lang tid de vil vare.
  • Hold øje med skarpe kanter når fjernelse og udskiftning af loftet udluftningsanordning grill. Bære handsker for at sikre at ingen skader opstår.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com