Kulbrinte opløsningsmidler rengøring

June 7

Kulbrinte opløsningsmidler rengøring

Kulbrinteopløsningsmidler har mange anvendelsesmuligheder. De er oliebaserede stoffer, der opløser olie og fedt. Kulbrinteopløsningsmidler omfatter terpentin, Petroleum og benzin. Opløsningsmidler i Renseri, kaldet hvid spiritus, har et højt flammepunkt, der reducerer antændelighed. Kulbrinteopløsningsmidler forårsage toksicitet bekymring på grund af dampe og sikkerheden for bortskaffelse, men de kan renses og genbruges i en kompliceret filtreringssystem i et stykke tid og derefter genanvendes ved hjælp af vakuumdestillation. Kulbrinteopløsningsmidler er et alternativ til at bruge perchlorethylen, som er effektive, men har potentielle sundhedsrisici. Du kan bruge kulbrinteopløsningsmidler til at rense dele.

Instruktioner

•Lay en dråbe klud til at undgå dryppende fedt og snavs, der vil komme ud delene du er rengøring. Arbejde i et område med masser af ventilation. Moderne kulbrinteopløsningsmidler er mindre aromatisk, men de gamle typer såsom terpentin har giftige dampe, du ikke bør udsætte dig selv til under lukkede forhold.

•Tag på en god par gummihandsker før du begynder at beskytte din hud mod opløsningsmidlet. Hæld kulbrinte opløsningsmidler i spanden og placere de elementer, du ønsker at rense inde i blød i en halv time. Opløsningsmidler vil arbejde på opløse den akkumulerede fedt og snavs fra overfladen af varerne.

•Fjern den beskidt objekter og skrub dem med en pensel til at løsne snavs og olier på stykker. Lægge varerne tilbage i spanden og lad dem trække i en halv time. Fjerne dem og aftørre den resterende rest med klude. Lad stykkerne lufttørre.

•Indstil sigte op over de andre spand. Hæld det anvendte opløsningsmiddel i sigte til at fange de stykker, der kom ud de rensede emner. Kassér legemer og læg et tætsluttende låg på spanden. Du kan bruge løsningen et par gange før det bliver lastet med olier og er ikke længere effektiv.

•Tag brugt kulbrinte opløsningsmidler til lokale affaldshåndtering farligt affald deponi. Du bliver nødt til at ringe i forvejen til at planlægge en aftale i nogle kommuner og kontrollere, at de håndterer kulbrinteopløsningsmidler. De vil afhænde opløsningsmidlet korrekt.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com