Sådan transplantation dronning palmer

June 2

Transplantere en dronning palme er normalt let og succesfuld hvis du forstår den Håndflade rodsystem og passe tendens det for de første par måneder efter transplantation.

Instruktioner

Trin til grave og plantning

•Spring og tidlig sommer er de bedste tidspunkter at transplantationen en dronning palm. Jorden skal være varmt, over 65 grader Fahrenheit. Nye rodvækst er hurtigere i varm jord, ifølge University of Florida.

•Forbered den nye placering, som håndfladen skal genplantes hurtigst muligt efter grave det op. Hvis du ikke kan transplantation lige væk, skal rodklumpen holdes fugtig. Vælg et websted med god dræning; Palms gør ikke godt i stillestående vand. Hvis jorden er ler hardpan, bore for at forbedre dræning.

Det nye hul skal være to gange diameteren af rodklumpen og ikke nogen dybere end det oprindelige hul, ifølge University of Florida. Tilføjelse af en jord ændring eller opfyldning, anbefales ikke til omplantning dronning palms.

•En skovl kan bruges til at opgrave de fleste dronning palmetræer, fordi de har root bolde lille nok til at tillade dette. Palmetræ rødder klamrer sig sammen i en veletableret bold, med rødder skyde ud derfra. Du bør holde disse shooter rødder så længe som muligt; jo længere væk fra stammen du skære dem, vil jo sundere transplantation være.

Våd jorden omkring rodklump grundigt før grave. Dette vil hjælpe rodklumpen holde sammen. Grave en 1-foot radius omkring bolden til at holde rødderne lang, ifølge Kendall Palm Planteskole i Fallbrook, Californien. Hvis det viser sig at alle jord falder ud af rodklumpen, Pak det ind i en jute taske før transport.

•Hvis du transporterer palm afstand, binde fronds sammen for at forhindre dem i at piske rundt i vinden. Hvis håndfladen har en tynd stamme, bruge træ stakes for at støtte den. Hele længden af palm bør støttes på drev; Hvis en del af træet hængende ud traileren, kunne det bryde.

•Plant palm i det nye hul, og sørg for det er den samme dybde som det oprindelige hul at undgå stammen rådner. En jord berm bør være gravet omkring palm til at holde vand. Jorden skal holdes fugtige for de næste fire til seks måneder, for ifølge University of Florida. Palm gødning kan bruges efter tre måneder.

Tips & advarsler

  • Transplantere en dronning palm er normalt to eller flere personer arbejde, afhængigt af hvor høj palm er.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com