Sådan Delime en hane

June 7

Kalkflager indskud opbygge din vandhane, såvel som andre steder din postevand regelmæssigt kontakter, som hårde vand indskud ophobes og skabe en hård, hvid dækker på overfladen. At fjerne kalkflager kræver visse sure rengøringsmidler, nogle tålmodighed og styrke hvis indskuddene er særlig tykt. Hvis de hårde vand indskud har bygget på en vandhane for år ad gangen uden en rengøring, skal du muligvis gentage den rensning oparbejde gentagne gange at have komplet succes.

Instruktioner

•Tag på rengøring handsker og beskyttelsesbriller. Spray en badeværelse renere med fosforsyre på vandhanen, koncentrerer sig om kalk aflejringer. Forlade renere på vandhanen for mindst fem minutter, eller længden af tid anbefalet på den rengøring produkt etiket.

•Rinse vandhane med rent vand og krat kalk aflejringer med en stiv børste rensebørste.

•Saturate en klud med eddike hvis nogle kalk aflejringer forbliver på vandhanen. Wrap rag omkring hane, der især dækker overflader med de mest alvorlige kalk aflejringer, og Placer elastikker over rag at holde det på plads.

•Tag rag fra vandhanen når du lade det sidde på vandhanen i en time. Tør vandhanen med en ren og tør klud. Hvis nogle kalk aflejringer er stadig fastgjort til vandhanen, våd den stive børste og krat væk for indskud.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com