Min Schlage Deadbolt sidder fast i ulåst

June 3

Min Schlage Deadbolt sidder fast i ulåst

Schlage deadbolt låse er tilgængelig til salg på Låsesmed butikker og isenkræmmere. Boligejere med en minimal mængde af handyman færdigheder kan installere dem hjemme. Den typiske Schlage hjem deadbolt drives af en nøgle udefra og har en dreje håndtaget på indersiden, der virker bolten.

Tumbler System

Deadbolt låse arbejde via en tørretumbler system, hvor nøglen fordybninger og højderygge tryk mod pins, der er tvunget ind i en situation, der frigiver bolt til at glide frem og tilbage. Når benene er frosset på plads vil bolten ikke flytte. Problemet kan være mekanisk, hvilket betyder, at erstatte cylinder kerne, eller bare en ophobning af snavs og olie, der blokerer for benene.

Demontering

En Phillips-skruetrækker er alle, der er nødvendige for at fjerne en Schlage deadbolt fra døren til at tjekke den indvendige mekanisme. Fjern de to lange skruer fra indersiden af døren, der holder den forreste lås plante til lås-pladen. De to stykker trække med fingertryk, efterfulgt af bolten fra siden af døren. Kigge efter eventuelle blokeringer, der kan forstyrre drejning af bolt, såsom en brækket stykke metal eller en manglende pin.

Rengøring

Ren benene og alle andre områder med bomuld svaberprøver dyppet i sprit eller andre rengøringsmidler. Tørre væk enhver snavs eller olie er synlige. Hvis låsen er aldrig blevet renset kan det tage energisk skrubbe for at fjerne nogle vragrester. Hvis din klima er generelt varme, kan du anvende et meget let film symaskine olie med en vatpind til indersiden mekanisme efter rengøring, men hvis du oplever kolde vejr det er bedst at bruge en spray, der er designet til at holde låse arbejde. Disse er tilgængelige på isenkræmmere.

Ny kerne

Sætte lås tilbage sammen med skruerne og brug både niveauet og nøglen til at dreje bolt for at se hvad der sker til de indre benene. Hvis benene let vende og bolten glider frem og tilbage, så erstatte lås på døren. Hvis bolten er stadig frosset vil du nødt til at købe en ny cylinder, eller indre kerne, at erstatte den eksisterende. Enhver Låsesmed og mange større isenkræmmere vil have en. Schlage gør det nemt at justere den nye kerne, så din gamle nøgle passer. Den nye kerne dråber blot i stedet for det gamle før låsen er udskiftet på døren.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com