Hvad kan du bruge til at tynde interiør Latex halvblank maling?

June 3

Hvad kan du bruge til at tynde interiør Latex halvblank maling?

Latex maling er vandbaseret, så den indlysende måde at tynde det er blot tilføje vand. Desværre, tilføje for meget vand til en halvblank maling ville også tynd ud hver god karakteristisk for maling, herunder dens endelige tykkelse, Skjul og glans. Her er nogle tricks, som professionelle malere bruger til at tynde deres maling uden udtynding dens ydeevne.

Shot glas metode

Der er masser af vand i typiske gallon af latex maling, og hvis kan er venstre åbne længe nok noget af det vand vil fordampe, hvilket resulterer i maling, der er for tyk til at anvende jævnt. For at undgå over udtynding, tilføje en shot glas vand ad gangen, derefter omrøres malingen med en maling pagaj. Stop tilsætning af vand, når den ønskede viskositet eller tykkelse er opnået.

Estimering den rette mængde af vand

En pro maleren bestemmer korrekt tykkelse ved hjælp af en enhed kaldet en viskositet cup, en billig enhed tilgængelig på de fleste maling butikker. Du kan opnå lignende resultater ved at observere, hvordan maling flyder ud en spand maling, der allerede er på din ønskede tykkelse omrøring pagajen. Når maling flow er den samme i din tyndet spand, er det på tide at stoppe tilsætning af vand.

Frafiltrere klumper

Visse former for maling blive klumpet eller ropy når de er blevet holdt i opbevaring for længe. Pro malere vil ofte tynde deres maling til den ønskede konsistens ved at hælde malingen i en anden spand mens filtrere det gennem en billig engangs si taske. Poserne fås i et - og fem-gallon størrelser med en elastisk top, der ombrydes omkring toppen af spanden.

Udtynding af børste belastning

I stedet for udtynding af hele spand latex maling, foretrækker nogle malere at tynde det efter behov, en børste slagtilfælde på et tidspunkt. For at holde malingen fra at blive for tyk på væggen, blot holde en beholder med vand ved siden af malerbøtten og dyp penslen i vand lejlighedsvis før dypper det i malingen. Når du har udviklet en fornemmelse for de rigtige viskositet, kan du anvende maling uden at forårsage nogen uregelmæssighed i din halvblank glans.

Tilføje maling balsam

Den sikreste og mest præcise metode til udtynding en interiør latex maling er ved at tilføje en flow balsam som Floetrol til spanden. Balsam forbedrer strømmen af malingen ud pensel eller rulle og hjælper malingen til at tørre uden penselmærker. Anvendes korrekt, vil en latex flow conditioner sikre at din halvblank maling tørrer til en ensartet halvblank finish.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com