Køleskab mad opbevaring under strømafbrydelser

June 3

Køleskab mad opbevaring under strømafbrydelser

En kort strømafbrydelse er en ulempe, men hvis din magt er slukket for mere end fire timer, risikerer du maden i din køleskabet fordærves. Hvis du oplever en langvarig strømafbrydelse, kan du handle for at holde din mad fra fordærves. Centers for Disease Control anbefaler du teste kolde fødevarer med et termometer, før du koge dem. Kassér eventuelle kød, mælk eller andre fordærvelige element, der når frem til en indre temperatur på 40 grader og derover.

Luk døren

Åbner køleskabsdøren lader i varm luft og forkorter den tid, dit køleskab vil holde maden sikkert cool. Centers for Disease Control siger fødevarer vil blive køligt i en uåbnet køleskab i to timer, mens USDA stater fødevarer er sikkert for op til fire timer. Uden for kan temperatur og isolering i dit køleskab forårsage denne tid til at variere. Holde et termometer i dit køleskab, og tjekke det efter to timer og hver time ovenpå. Temperaturen bør være 40 grader eller derunder for mad at være sikker. En fuld fryserum kan holde fødevarer frosne i op til 48 timer.

Flytte dagligvarehandlen

Hvis du forventer en længere strømsvigt, flytte dagligvarehandlen som mælk og kød til en picnic køligere, og pakke det med is. Holde køleren i et skyggefuldt sted. Du kan også ønske at dække det med en dyne eller tæpper til at give ekstra isolering. Hvis din strømmen går ud om vinteren, kan du bevare dagligvarehandlen ved at flytte dem udendørs. Placere dem i et køligere uden is til at beskytte dem mod frysning.

Tilsæt is

Hvis du ikke har et køligere eller du har varer, der ikke passer i køligere, tilføje blokke af is til kølerummet. Bruge tøris i fryserum. Ifølge USDA, vil 50 lbs. i tøris holde en 18-cubic-mund fryser frosset i to dage.

Planlægge

Placer termometre i dit køleskab og fryser til at overvåge temperaturer. Vide, hvor kan man købe tøris og blokere is i tilfælde af en nødsituation. Har en is brystet klar til at gemme dagligvarehandlen. Fryse flasker eller kartoner af vand i ekstra fryser plads, og bruge dem til at holde mad cool hvis strømmen går ud. Du kan også bruge den smeltet vand som drikkevand.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com