Hvordan til at omarrangere køkkenskabe

June 4

Hvordan til at omarrangere køkkenskabe

Et problem, som mange mennesker har i deres køkkener er manglen på plads i skabene for mad, glas og bestik opbevaring. Oftentimes, have køkkenskabe, der er blevet installeret professionelt reoler der er fordelt meget langt fra hinanden, spilde store mængder af plads. For at effektivisere kabinet opbevaring skal varer omstruktureret og organiseret. Der er flere måder at omarrangere køkkenskabe, der vil gøre det lettere at gemme og finde varer.

Instruktioner

•Organiser elementer i køkken frysere. Oprette separate bunker for bestik, plast opbevaringsbeholdere og låg, dåsemad, krydderier og boxed fødevarer. Derefter beslutte, hvor hver gruppe af emner vil gå.

•Lad krydderier ud af skabene. En måde at maksimere kabinet plads er ved at købe en bordplade krydderihylde. Ikke alene er disse en attraktiv tilføjelse til ethvert køkken, men krydderier vil være let tilgængelige og ikke vil være at tage op plads på hylderne. Sørg for krydderier er holdt i et køligt, mørkt område væk fra komfuret.

•Brug stabling hylder i frysere, der er bredt fordelt reoler. Stabling hylder er små wire hylder med ben, der er placeret i bunden af et skab. Varerne kan placeres ovenpå og nedenunder stabling hylden. Bestik stabling hylder fås også til opbevaring af plader og skåle.

•Gruppere lignende elementer i små, mærket siloer. Har separate placeringer for bagning varer såsom mel, majsstivelse og sukker. Det er også en god idé at placere små, svært at finde elementer som mad farvelægning og ekstrakt flasker i placeringer til at holde dem fra at fare vild.

•Sæt en lille reoler eller plade rack ind i kabinettet, der indeholder plast opbevaringsbeholdere og låg. Stable låg i racket og kunne holde dem fra hober sig op og falder ud, hver gang kabinettet er åbnet.

•Stack boxed fødevarer med etiketterne vender ud. På denne måde kasser kan stables oven på hinanden til at fylde hele kabinettet men vil stadig være let tilgængelige. Separat nudler, boxed måltider og småretter som kartoffelmos eller ris.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com