Sådan køber du et nyt Toilet

June 4

Sådan køber du et nyt Toilet

Toiletter er grundlæggende og forholdsvis enkle inventar i private hjem og virksomheder, men købe et nyt toilet indebærer alvorlige overvejelser. Toiletter har udviklet sig i både teknologi og æstetik, så du nu har valg i både, hvor meget vand toilettet bruger til hvordan farven koordinerer med resten af dit badeværelse.

Instruktioner

•Indstil den ru-in, som den nye toilet skal have. Udvide et målebånd fra væggen bag de nuværende toilet til en af de skab bolte, der strækker sig op gennem toilettet base, undertiden skjult af et hvælvet loft. Denne måling er normalt 12 inches men kunne også være 10 eller 14 inches. Læg mærke til denne måling.

•Consider den overordnede indretning og farvesammensætning af badeværelset. Tage en enkelt flise, en farveprøve af stof eller en nøgle badeværelse element, der repræsenterer de farver, du vil bruge til departementet maling af en home-forbedring butik. Vælg farve kort, at matche eller koordinere med fliser, stof eller vare, som du bragte i.

•Vælg fra butikkens udvalg af toiletter, der svarer til den farve og uslebne-in, du har brug for. Beslutte mellem ét stykke og todelte modeller mens også overvejer højden på toiletsædet og tanken.

•Decide på mængden vand, du ønsker toilet til brug pr flush og om du ønsker en dobbelt-skyls toilet. En dual-flush model giver dig valget mellem to niveauer af vandforbrug pr flush. Overveje, om du vil en tyngdekraft toilet, som bruger de traditionelle udfylde ventil og skylle ventiler eller en pres-assisteret toilet, som bruger trykisoleret strømme af vand til at skylle.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com