Flydedok Installation

June 5

Flydedok Installation

Flydende docks er gode steder at forankre skibe og andre fartøjer. Fordi de flyder, er de altid på den samme højde i forhold til watercraft, hvilket gør, at komme til og fra lettere. Flydende docks bruges til mange forskellige formål fra havnen til broer til platforme for små bygninger.

Typer

Flydende docks består som regel af tromler eller flåd lavet af aluminium eller plast (ofte fyldt med polystyren) toppet med et kortspil med aluminium, plast eller træ. Flydende docks er generelt nemme at installere, med mere komplekse strukturer undertiden kræver pæle eller placering eller kabler. En landgangsbro forbinder dock til jord og er normalt hængslet og hviler på ruller til at rumme for vandstanden ændringer.

Sådan installeres en Flydedok

For en dock, der har en gangway forankret til land:Trin 1: Installer Flydedok platform (r)Trin 2: Anker flydende dokker med placering eller polakker drevet i havbunden eller lake sengen. Med lav nuværende, kan være forankret dokker med kabler til ankre eller jord.Trin 3: Anker landgangsbro på en hængslet foundation på land. Anden enden af landgangsbro hviler på rullerne på anklagebænken. Kontroller landgangsbro er lang nok, at det kan bruges ved ekstremt lavvande.

Installere en Flydedok på en fortøjning

Flydende docks kan forankres til en fortøjning af en enkelt loop af reb, der er knyttet til et anker indlæg på stranden. Dock kan trækkes til kysten for at få adgang til fartøjer. Sådan installeres en Flydedok på en fortøjning:Trin 1: Angiv et anker over højvande linje på land.Trin 2: Brug en enkelt loop af tov, der vil nå (tautly) mellem anker på land og til fortøjning.Trin 3: Fastgør loop gennem en trisse til fortøjning.Trin 4: Fastgør anden enden af løkken gennem en trisse til anker på land. En lille pool float på en af linjerne vil hjælpe dig vide som ende at trække hente dock.Trin 5: Vedhæfte flydedokken og agter at én længde af løkken.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com