Traditionel hø Making metoder

June 5

Traditionel hø Making metoder

Haymaking blev opfundet af tidlige landmænd tusinder af år siden. Det bevarer frisk græs, så det ikke vil ødelægge, at levere foder til husdyr i vintermånederne. Den første haymaking blev udført i hånden. Gennem årene har været mekaniserede haymaking med nye maskiner, men traditionelle metoder er stadig praktiseres i nogle steder i dag.

Voksende og græsslåning

Gamle landmænd forstået at felter produceret mere græs i foråret end dyrene kunne spise. Klippe græsset i sensommeren, da luften var varmt og tørt, tillod dem at gemme det til vinteren. Dyrkede hø felter blev adskilt fra grøntsager og frugter. Alle hø var hånd skære indtil midten af 1800-tallet ved hjælp af en segl og leen. Disse redskaber var lavet af skærpet sten eller knogle og til sidst metal.

Tørring, drejning og Tedding

Efter skæring hø blev forladt i felterne, tilladt lejlighedsvis "dreje og tedding" det tørre jævnt. Det reducerede risikoen for skimmel udvikling, der ville hø ikke egnet til konsum af husdyr. Dreje og tedding blev gjort med træ gafler og River, der ofte brød. Mere holdbare metal-tined gafler blev til sidst opfundet.

Windrowing og Trussing

Windrowing refererer til processen med at sætte opskåret og tørret hø i lange, lige rækker før den endelige samling til oplagring i et fredet område. I varme tørre klimaer beskyttet windrowing afgrøde mod blegning. Trussing var betegnelsen for binde hø. Når den tørret hø var trussed, blev banen gafler brugt til at læsse det i enkelte små dynger kaldes haner. Dette var den sidste fase af tørring før læssede og opbevaring af hø.

Læssede og opbevaring

Tidlig landmænd måtte tage den løs hø ud af felterne i folk trukket carts eller slæder lavet af træ. De brugte banen gafler og River for at indlæse vognene. Senere, husdyr trukket hjulede vogne og vogne blev udnyttet til at opsamle den løs hø eller bundet baller hø. Disse dynger af hø blev sat ind i høje stakke. Flere saltning og tørring opstod fra frigivelsen af varme fra resterende fugt som hø komprimeret under sin egen vægt. Denne stak blev derefter indhegnet ind og område kaldet en rick værftet. . I løbet af vinteren, ville skiver af hø være skåret dagligt for at fodre dyrene.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com