Ordentlig sprøjtning til æbletræer

June 5

Ordentlig sprøjtning til æbletræer

Spray insekticidbehandling er vigtige i vedligeholdelse af sunde æbletræer. Mange insekter bliver tiltrukket til æbler, hvori de graver dybt, forlader frugt forvrænget ukendelighed til tider. Ved det første tegn på skadedyrsangreb, spray behandlinger skal anvendes for at helt neutralisere skadedyr og planer for rettidig opfølgning sprøjtning bør iværksættes for at holde fri for insekter træer.

Sprøjtning æbletræer

Nogle insektmidler, når der anvendes for at standse apple maddike infestation er blevet afbrudt, ifølge University of Minnesota udvidelse kontor. Diazinon og dimethoat insekticider er ikke længere tilgængelig for apple management, artikel noter.

Gartnere kan stadig opnå insekticider indeholdende carbaryl, men det er i færre produkter end tidligere udvidelse noter. Det anbefaler produkter, der indeholder esfenvalerat og opfordrer opmærksomhed til begrænsninger for brug. Esfenvalerat er undertiden begrænset til behandling af kun unge æbletræer.

Når de anvendes korrekt, dræbe insekticid sprays fluer, før de er i stand til at lægge æg, men når æg findes, sprays er ineffektive, udvidelsen siger. Sprøjtning skal dække alle overflader af frugt og blade, men ikke før juli 1, artiklen rådgiver.

Følg vejledning på etiketten med hensyn til en sikker tidsinterval mellem den sidste spray og høst, forlængelsen advarer. Tilstrækkelig tid må for insekticid rester til at bryde.

Udvidelsen anbefaler sprøjtning hver 10 to14 dage begynder 1 juli.

Sfærisk klæbrige fælder

Udvidelsen anbefaler sfæriske klæbrige fælder til at afgøre, hvornår sprøjtning er nødvendige. Sted en fælde i øjenhøjde på sydsiden af hver æbletræ af juli 1, udvidelsen rådgiver. Spray når mindst fem apple maddike fluer har været fanget i en uge. Apple maddiker kan skelnes fra andre fangne insekter på den sort-hvide mønster på vingerne og den hvide plet.

Sprøjtning på Blossom Drop

Ron Smith, gartner på North Dakota State University, anbefaler brugen af en insekticid, der indeholder cabaryl på apple blossom drop og igen i 10 til 14 dage at udrydde orm i æbler. Spray to gange mere efter, at han siger.

Han foreslår, placere to eller flere pheromone fælder i større træer. Smith anbefaler brug af plast mock æbler, der er dækket med en tanglefoot type materiale til at fange insekter. De falske æbler, han siger, kan indeholde pheromone, der vil tiltrække kvindelige voksne insektet, forårsager det til senere dør af dehydrering efter at være blevet fanget.

Kønsferomonfælder lokke mandlige insekter i fælder i jagten på en kvinde. Smith anbefaler denne metode af udryddelse at mindske anvendelsen af insekticider.

Fjerne bløde skjoldlus

Brug let gartneri olie til at fjerne bløde skjoldlus fra grene af din æbletræ, Smith siger. Insekter efterlade en hvid, pulverformige stof, der forvandler rødlig-brun, da det er udslettet, tilføjer han, forklarer, at rødlig-brun misfarvning er faktisk blod fra insekter knust organer.

Spray gartneri olie nøje på de berørte områder, Smith rådgiver, påpege, at olien vil kvæle insekter. Mere potent produkter er tilgængelige, men han anbefaler deres brug, når det er absolut nødvendigt.

Spray tidsplaner skal vedtages

Planlægge sprøjtning før træerne bærer frugt. Hvis apple maddiker er allerede til stede, spray hurtigst muligt. Rådføre sig med nabolandet apple avlere, således at behandlingen af så mange berørte frugtplantager som muligt kan ske på én gang.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com