Hvepse, der lever under jorden

June 5

Folk antager ofte, at hvepse lever over jorden, fordi de er mest almindeligt set flyver rundt og nesting på indgangsparti og vindueskarme. Men nogle hvepse oprette deres bistader overground, gør tunneler for store kolonier til at leve sammen. Tilsvarende, nogle hveps arter lever i sig selv, nesting underjordiske for at deponere deres æg og derefter flytte. Underground-levende hvepse har også en tendens til at lamme bytte, som de derefter tage til deres tunneler for mad.

Gul Jakker

Gul jakke hvepse er små gule og sorte hvepse, der opbygger kolonier under jorden. De er meget aktive i de varmere måneder, men lægge hvilende når temperaturen falde under frysepunktet om vinteren. De kan være aggressive skyllevæsker i efteråret sæson som de indsamler mad og ting at bygge deres reder med, ofte vælger at oprette hjem i gamle gnaver huller.

Cicada dræbere

Cicada killers er så navngivet på grund af den kvindelige hveps evne til at lamme en cikade og begrave dem i underjordiske tunneler for hendes unge at fodre. Denne særlige arter af hveps kan få op til 2 inches i længden ved fuld modenhed. De er sorte med gule aftegninger og rusty-farvet vinger. I modsætning til gul jakke hvepse lever cikade mordere ikke i kolonier. I stedet bor de temmelig ensomme liv. Efter påfyldning en tunnel med to cikader og et æg, vil den kvindelige hveps forsegle tunnelen og videre. Larver klækkes, feed på cikader og derefter emerge den følgende sommer som en moden hveps.

Threadwaisted Wasp

Threadwaisted hvepse er blå og guldgraver hvepse, der sove natten over i jorden, men derefter stige tidligt om morgenen og tilbringer deres dag på jagt efter mad. De, som de cikade killer hveps, er en ensom arter, der lægger deres æg og derefter overlade deres unge.

Golden Digger hvepse

Golden digger hvepse vokse til at være 1 tommer lang og har en rødlig orange maven med en sort spids. De bygge tunneler for at lægge deres æg og som cikade mordere, har evnen til at lamme en række rovfugle til at forlade i deres tunneler for deres unge, når æggene er klækket. Græshopper og fårekyllinger er to af de fælles insekter lammet og efterladt.

Scoliid hvepse

Scoliid hvepse har en sort hoved og hals, sorte vinger og lyse orange og gule markeringer. Denne særlige arter af hvepse er også ensomme og vokse til at være omkring tre fjerdedele af en tomme lang. Som hvepse er angivet ovenfor, den kvindelige hveps svider og lammer insekter, selv om scoliid hvepse har tendens til at fokusere på Bille larver. Når lammet, vil kvindelige lægge sine æg på beetle. Kvindelige derefter bygger et kammer rundt i æg og Bille således at når ægget luger baby scoliid hveps kan fodre på beetle grub.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com