Sådan Care for Petunias i containere

June 5

Sådan Care for Petunias i containere

Petunias er blandt de mest populære årlige blomster, blomstrer i duftende, trompet formede blomster fra foråret gennem efteråret. Petunias er lav vedligeholdelse blomster, der vokser godt i containere. Der er fire hovedtyper af petunias at vælge imellem. Grandiflora petunias har store, 3 - til 4-tommer bred blomster med en overlappende vækst vane, multifloras er mere kompakt med lidt mindre blomster, millifloras er miniature petunias med 1-1 1/2 tommer diameter blomster, og sprede petunias nå kun 6 inches i højden, men spredes hurtigt i en efterfølgende vækst vane. Alle typer af petunias er passende for beholdere, men breder sig og grandiflora typerne er bedre i ampler på grund af deres vækst vaner.

Instruktioner

•Pot din petunias i en container med drænhuller i bunden fyldt med en all-purpose pottemuld, der er god dræning. Bland i pottejorden en langsom frigivelse gødning for blomstrende planter, ifølge anvisningerne på etiketten. Plads til petunias omkring 6 til 8 inches fra hinanden i beholderen.

•Anbring dit potteplanter petunias i et sted, hvor de kan modtage mindst seks til otte timer fuld solskin hver dag. Angiv petunias udendørs i en solrig plet i de varme sommermåneder.

•Kapacitet din petunias én eller to gange om ugen hvor de øverste 1 tomme af jord begynder at føle sig tør at røre. Vand i petunias grundigt og jævnt, at sikre, at vandet løber frit gennem pottemuld.

•Når din container-vokset petunias med en høj-fosfor flydende gødning, såsom en 5-10-5 NPK formel, en gang hver anden uge hele foråret og sommeren. Befrugte når hver uge for at "sprede" Skriv petunias, og følg anvisningerne på etiketten gødning.

•Pinch off stilk tips når petunias er 3 til 4 inches høj til at fremme sund forgrening. Knivspids tilbage tips en gang hver to eller tre uger som petunias udvikler sig til at fremme en bushier, kompakt form.

Tips & advarsler

  • For at fremme rigelige blomster på din petunias, snip ud de første blomster af sæsonen. Du skal også fjerne alle falmede blomster to gange hver uge for at forhindre petunias fra udviklingslandene frø og tilskynde re blomstrer.
  • Tillad ikke din container-vokset petunias tørre fuldstændigt, fordi de vil visne og dø. Også, ikke kingsize petunias eller holde dem i klæg, konstant våd jord. Flytte petunias indendørs eller i en beskyttet placering under tunge sommeren regn.

© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com