Blade krøller på Zucchini planter

June 6

Zucchini er normalt en nem at dyrke, produktiv sommer squash. Det kan imidlertid være underlagt en række plantesygdomme og skadedyr, der forårsager de store blade til at blive kruset.

Vækstbetingelser

Zucchini vokser bedst i veldrænet, frugtbar jord og det brug for fuld sol. Frøene spire og udføre bedst hvis du plante dem direkte i bakkerne i din have og derefter oversvømme en grøft omkring bakken når du vand. Det er vigtigt at holde blade og udvikle frugt, så tør som muligt. Zucchini planter vil dø, når den første frost indtræffer.

Bladlus

Grøn til sort bomuld bladlus er almindelige på zucchini planter, hvor de fordel bud nye blade. Som de foder, suge de væske fra bladene, som får dem til at blive forkrøblet, kruset og snoet. Dette insekt kan overføre virussygdomme og dets udskillelse kan forårsage sodede formen til at vokse.

Plantesygdomme

Flere plantesygdomme kan påvirke zucchini planter, gør deres blade krøller. Chief blandt disse er Squash leaf curl bigeminivirus (SLCV). Ud over forårsager bladene til at krølle, kan denne sygdom forårsage nedsat vækst af zucchini plantevækst. Meldug er en svampesygdom, der også får bladene til at krølle.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com