Landskab idéer med nåletræer

June 7

Landskab idéer med nåletræer

Nåletræer, også kendt som evergreens, gøre en god tilføjelse til hjem landskaber, især i nordlige klimaer, hvor de tilbyder nogle farve i hele kedelig vintermåneder. Nøglen til landskabspleje med nåletræer er at drage fordel af deres blændende vifte, ved hjælp af farve, tekstur og størrelse til at skabe den mest dynamiske og harmonisk arrangement muligt.

Dværg nåletræer

Mens ordet "conifer" sandsynligvis kommer til at tænke tårnhøje fyrretræer og skyhøje Gran, faktisk der er en stor mange nåletræ arter, som vokser ikke større end et par fod høj og som mange fødder, eller færre og i bredden. Hvis du ønsker for at tilføje strejf af grønt til små beplantninger, som omkring blomsterbede, under windows eller langs fortove, dværg nåletræer vil producere lavtvoksende klaser af aromatiske nåle året rundt. Vælg fra sorter som 'Glauca Pendula,' en Colorado Gran, der vokser langsomt og lateralt, breder sig op til 8-fødder bred og 4-feet tall når fuldt modne. Dværg koreanske fir 'Silberlocke' vokser ikke mere end 4 - eller 5-fod høje og kun op til 3-fod bred. Vælg 'Silberlocke', hvis du leder efter en sølv-tonet løv.

Farverige nåletræer

Mens du kan tænke på nåletræer som blot én farve--grøn--kan en velplanlagt stedsegrønne landskab har en række nuancer fra gule til blues til silvers. Mikse og matche de forskellige farver for bedre at definere plads og holde store beplantninger vises for ensartet. I løbet af sommeren, skal du bruge blomstrende planter med kontrasterende farver for at afrunde din palet af nåletræer. En byge af sølv-blå farve, plante en blå Colorado Gran. Du kan balancere full-size sorter i steder hvor dit space kan rumme høj vækst, og dværg sorter, såsom 'Montgomery' eller 'Glauca Pendula,"nævnte tidligere. Både vokse langsomt; "Montgomery" stopper voksende på omkring 6-fod høj og 8-fod bred. For gulere nuancer af grøn, vælge en nåletræ som Golden threadleaf falske cypres «Filifera Aurea.» Den falske cypres har en lodne, usoigneret vækstmønster. Dens farve fremstår bedst hvis du plante grupper af tre eller flere sammen.

Praktiske planlægning

Når du vælger nåletræer til din landskab, undersøge de varierende behov for forskellige arter. På de lokale niveau, gruppe sammen nåletræer med lignende behov for vanding og jord Skriv. For eksempel, skal fyrretræer og enebær relativt lidt vand, hvilket gør dem naturlige kammerater. Holde dem langt fra plænen græsser, for eksempel, eller andre beplantninger, der du vand ofte. Vælg nåletræer velegnet til din klima og miljø på den større plan. Hvis du bor i en stor højde, for eksempel, kontrollere, at din arter er godt tilpasset til miljøet, vælger planter som Rocky Mountain enebær eller Colorado Gran.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com