Hvad er den korrekte højde for skab stænger & hylder?

June 7

Hvad er den korrekte højde for skab stænger & hylder?

Den korrekte højde for skab stænger og hylder afhænger af forskellige faktorer. Højden på hylderne er bestemt af hvad de indeholder, såsom sko eller varer til opbevaring.

Stang højde

For dobbelt hængende skab stænger er den anbefalede højde til den øverste stang 80 1/4 inches; for de lavere rod er det 39 1/4 inches. For en enkelt stang, er mellem 60 inches og 72 inches normen. For et barns skab, bør højden være omkring 48 inches. Amerikanerne med Disabilities Act kræver en maksimal stang højde 48 inches til midten af skabet.

Hylder

En standard dybde for et skab hylde er 14 inches. Standardhøjde for en enkelt stang og hylde combo er 68 inches fra gulvet. En hylde separat fra stangen, læg det i en højde af 70 inches over gulvet. For dobbelt eller kort sagt hængende plads, skal du installere hylder i højder på 84 inches og 42 inches fra gulvet.

Længde

Skab rod og hylder længde afhænger af konfigurationen bruges, da stænger kan hænges på to forskellige højder at give mulighed for kortere tøj. Sko hylder kommer i standard længder af 17 7/8 inches, 23 7/8 inches og 29 7/8 inches, med otte til ni hylder pr. rack.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com