Hvordan til at dræbe Bugs Under et hus Slab

June 7

Insekt parasitære kan resultere i skader på grundlaget for dit hjem, så det er vigtigt at identificere, behandle og forebygge problemer hurtigt. Betonfliser er tilbøjelige til husly insekt skadedyrsangreb på grund af byggning Foundation. En plade ligger på et tykt lag af dræning samlede over fast grund, og med tiden et hus afregner og producerer sprækker i pladen. Revner tiltrække insekter til form reder under plader fugtige og mørke atmosfære. Regelmæssig vedligeholdelse kontrol og teknikker til kontrol af skadedyr kan bidrage til at reducere skadedyrsangreb, så du kan undgå yderligere substrat skader.

Instruktioner

•IDENTIFY type af insekt angreb du har under slab af udkig efter insekter langs omkredsen. Fælles bugs omfatte myrer, termitter, soen bugs og pille bugs. Tjekke med de lokale myndigheder, hvis du finde termitter fordi koder kan kræve en licenseret skadedyr controller med denne type angreb.

•Fjern alle blade strøelse og rådnende træ eller død vegetation fra omkring omkredsen af slab af tre fødder. Bruge en push kosten og feje langs omkredsen til at fjerne alle rester. Dette fjerner en lettilgængelig fødekilde for insekter.

•Look forsigtigt på siderne af betonplade og kontrollere for tegn på revner. Kig på toppen af pladen for revner hvis du har en krybekælder. Brug polyurethan fugemasse og en fugepistol til caulk ind i alle revner at forsegle insekt indgangspunkter.

•Kontrollér indgangspunkter rør arbejde ind i pladen, og caulk omkring rør til at forsegle dem. Caulk omkring rørsystemet fra inde i huset til at forhindre insekt adgang ind i hjemmet i steder som køkken og badeværelse.

•Dig op og flytte alle årlige og løvfældende flerårige planter, der omgiver slab for at forhindre konstant fejer af faldne vegetation. Kontroller, at ingen træer tæt på pladen, fordi trærødder forårsage skade på en plade og oprette yderligere revner over tid.

•Applicer en to-tommer brede lag af kravlende bug insekticid pulver eller spray langs kanten af pladen til at dræbe alle bugs, der går over det fra eller til pladen. Genanvende insekticid til tørre jord efter nogen regn.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com