Haven kantning oplysninger

June 8

Haven kantning hjælper med at definere kanten af en have og giver den et mere poleret udseende. Kantning kommer i mange former og i forskellige prisklasser til at skabe de bedste kigge efter din have og gård.

Formål

Haven kantning har tre hovedformål: give haven med æstetiske appel, hjælpe med at definere kanterne for slå græs og give en barriere, så græsset ikke vokser ind i haven.

Fleksibel kantning

For en have med kurver, fleksibel aluminium, stål eller plast kantning fungerer godt. Disse typer af kantning køre omkring 4 inches dyb og bruge under jorden installationen, så den øverste kant flugter med jorden. De giver en god rod barriere mellem plænen og haven.

Træ kantning

Haven højbede bruger ofte træ som kantning materiale. Rot-resistente, grundlæggende 2-tommer tykt tømmer hjælper give haven med en ren, lige kant.

Sten kantning

Sten kantning kan bestå af mursten, cement, stablet fliser eller naturlige klipper. Når det helt eller delvist sættes i jorden, dette materiale hjælper med at levere en root barriere og fungerer som en attraktiv overjordiske kant til haven.

Overvejelser

Flush-at-the-ground haven kant gør det nemmere at klippe hele vejen til kanten af plænen uden at skulle gå tilbage og trimme kanterne.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com