Sådan flyttes en over jorden Pool

June 8

Flytte en over jorden pool virke kompliceret. Men hvis du tager din tid og organisere alt som du tager det fra hinanden, det er virkelig ikke så slemt. En af de største fejl, de fleste mennesker gør forsøger at genbruge lineren. En brugte liner, for nogen tid, har været strakt af vægten af vandet og fungerer ikke godt, når de forsøger at geninstallere den. Et andet problem, som kan komme op er nogle rustne dele, men næsten alle dele kan blive frelst, hvis du er forsigtig og tage din tid.

Instruktioner

•Udtøm ved swimmingpoolen. Placere ene ende af en haveslange i puljen, så udgangen sidder på bunden. Krog anden enden til udendørs spidsende og tænde vandet, indtil slangen er fuld. Knækkes slangen og tage i slutningen af spidsende. Find en downhill beliggenhed hvor du dræne vandet uden nogen klager fra naboer eller vandet vil ikke skade noget og unkink slangen. Dette vil dræne de fleste af vand fra poolen. Du skal muligvis redde den sidste lille smule eller bruge en shop-vac for at få det ud.

•Tag slanger, stik og hulske kurv. Fordi foringen går mellem hulske og slangetilslutninger, skal de fjernes og renset for alle silikone fugemasse.

•Disassemble post caps og top jernbane. Sat skruerne for post caps i en zip type taske og skrive på posen, hvad skruerne er. Dette vil gøre det meget lettere når at sætte det sammen igen. Brug afkrydsningsfelterne til at adskille delene og mærke på boksen hvad de er.

•Tag off de opretstående indlæg, enhver stabilisatorer og coping. Igen taske og markere nogen skruer eller bolte du fjerne. Unbolt på væggen og forsigtigt lægge den ned og rul det. Binde det rullet op væggen med streng for let flytning. Købe en ny liner til poolen. Vil du have problemer forsøger at passe slange og skimmer cut outs tilbage i.

•Dig ned i sandet og finde vej til væggen og mund plader til stillinger. Fjerne dem omhyggeligt, da de kan have nogle rust. Læg dem i en kasse eller binde sammen. De bliver nødt til at blive børstet ren og hurtigt sprøjtes med en metal spraymaling, ligesom Rustoleum, før brug igen for at stoppe yderligere ruster og gøre dem lidt stærkere.

•Pack alt op og glem ikke at pumpe og slanger. Transportere det til den nye placering.

•Dig stedet for puljen på den nye placering. Kontrollere niveauet af jorden ved hjælp af en lang 2 af 4 bord og en plan. Du skal grave ned til fast grund, du kan ikke fylde. Når du har jordoverfladen, dække det med omkring 1-tomme af sand og udjævner sandet.

•Sæt gårdhave blok hvor hver post vil gå og niveau gårdhave blok. Hver blok skal være plan og de skal være plan fra blok til blok. Placer foden plader og væg spor på terrassen blokerer og sætte væggen tilbage op i sporet. Bolt væggen tilbage sammen.

•Installer siden stillinger og plads i den nye liner. Fold foringen omhyggeligt og forsøge at få alle folder og rynker ud. Midlertidigt holde liner side op stram med tøj stifter. Begynde at fylde poolen. Da vandet trækker på liner, justere tøj benene for at lade flere liner. Fylde det til lige under skimmer eller laveste slange stik.

•Applicer ny silikonefuge slangetilslutninger og hulske kurv og vedhæfte til poolen. Klip de liner, der er inde i stikkene. Hook op hulske og slanger til poolen og pumpen. Udfør fyldning poolen mens du sætte rand og post caps tilbage på. Drej på pumpen og tilføje kemikalier.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com